NIJE MU USPJELO

Ne prestaju ismijavanja na račun slavnog nogometaša koji je pokušao osvojiti Meghan Markle

21.05.2018 u 21:41

Bionic
Reading

Odmah nakon što je kraljevski par izgovorio sudbonosno 'da' i četiri godine nakon što je engleski nogometaš Ashley Cole pokušao osvojiti Meghan Markle, javnost je nogometaša uzela na zub te na Twitteru započela ismijavanje na njegov račun

Svijet je pomno pratio vjenčanje godine, ono princa Harryja i Meghan Markle, a odmah nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno 'da', twitteraši su se sjetili nogometaša Ashleya Colea i njegovog propalog pokušaja da osvoji Meghan Markle, što je pošlo od ruke britanskom princu.

Meghanini fanovi nisu odoljeli našaliti se na račun zvijezde LA Galaxyja čiji su pokušaji zavođenja Meghan Markle neslavno završili, nakon što je novinar upozorio Meghan da bude oprezna s nogometnom zvijezdom.

Naime, tijekom gostovanja u jednoj emisiji Meghan, koja je tada završila snimanje četvrte sezone Suitsa, izvadila je mobitel iz torbe i upitala novinara poznaje li muškarca sa slike, nogometaša Ashleya Colea, rekavši kako ju je nogometaš počeo pratiti na Twitteru te stalno pokušava voditi razgovor s njom.

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Želi izaći sa mnom na spoj dok sam ovdje u Londonu. Što ti misliš? Poznaješ li ga?', upitala je Meghan novinara, nakon čega ju je on upozorio na nogometaševu burnu ljubavnu povijest i činjenicu da je Cole svoju bivšu suprugu i pop zvijezdu Cheryl Cole tijekom braka čak nekoliko puta prevario.

'Hvala ti, cijenim to. Neki su me prijatelji upozorili da se držim podalje od njega. Mislim da će sve ostati na tome', uzvratila je glumica, a njezini fanovi ni četiri godine nakon toga nisu mogli zaboraviti na činjenicu da je lijepa glumica i sadašnja vojvotkinja od Sussexa tako lako 'otpilila' nogometaša.

'Lol, Meghan je odbila izaći na spoj s Ashleyem Coleom. Djevojka je imala jasan fokus', 'Situacija s Ashleyem Coleom još uvijek me nasmije do suza. Koji je to kaos bio', 'Meghan je od početka znala kakva je Asley Cole osoba pa je brže bolje pronašla princa. Cura je prava inspiracija. Ne pada tako lako na dobar izgled', glasili su samo neki od komentara na Twitteru.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No nije Ashley jedini kojeg su mediji povezivali s Meghan Markle, kao i njegovom bivšom ženom, pjevačicom Cheryl Cole. Princ Harry također je bacio oko na pjevačicu 2010. godine, prije nego li je njezin razvod s nogometašem bio finaliziran. 33-godišnji princ navodno je flertao sa Cheryl, nakon što ju je upoznao preko pjevača Joea McElderryja, kojeg je Cheryl mentorirala u showu 'The X Factor'.

Princ je 2012. zasukao rukave i pokušao osvojiti pop pjevačicu, a izvori bliski pjevačici tada su otkrili kako su princ i pjevačica cijelo vrijeme tijekom susreta na događanju Diamond Jubilee flertali. Pjevačica je dvije godine prije toga Grahamu Nortonu priznala kako bi razmislila bi li hodala s princom, tada najpoželjnijim neženjom.

  • +12
Cheryl Cole Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Također je izjavila u Marie Claireu 2012. godine kako je maštala o tome da se uda za šarmantnog princa.

'Sviđa mi se princ Harry. Sanjala sam jednom da sam se udala za princa Harryja i da sam princeza u stvarnom životu. Charles mi je bio svekar umjesto moj humanitarni partner', rekla je tad pjevačica.