VJENČANJE IZ SNOVA

Slavna glumica poslala dirljivu čestitku kraljevskom paru: 'Bili ste oličenje gracioznosti, ljubavi i ljepote'

21.05.2018 u 19:57

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica Priyanka Chopra proslavila je s princom Harryjem i Meghan Markle njihov veliki dan te sretnim mladencima čestitala na uplovljavanju u bračnu luku dirljivom čestitkom

Glumica Priyanka Chopra bila je jedna od 600 ekskluzivnih gostiju koji su bili pozvani na kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u dvorcu Windsor. Za svečani dio ceremonije u crkvi lijepa indijska glumica odjenula je po mjeri izrađeno nježno ljubičasto odijelo s potpisom dizajnerice Vivien Westwood, dok je za privatno slavlje u kući Frogmore nedaleko dvorca Windsor odabrala raskošnu šljokičastu haljinu s potpisom modne kuće Dior.

'Svako toliko pojavi se trenutak kada vrijeme jednostavno stane. To se dogodilo danas', tako je glumica započela svoju čestitiku na Instagramu posvećenu princu Harryju i Meghan Markle.

'Vi ste, prijatelji moji, bili oličenje gracioznosti, ljubavi i ljepote. Svaka odluka koju ste donijeli vezana uz ovo vjenčanje obilježit će povijest. Ne samo zato što je to bilo vaše vjenčanje, već zato što se ovo nevjerojatno vjenčanje zalaže za promjene i nadu, dvije stvari koje su očajnički potrebne čovječanstvu. Hvala vam što ste savršen primjer svega dobroga. Vidjeti vaše ujedinjenje i ljubav učinilo me neizmjerno sretnom... i ganutom do suza! Želim vam ljubav, sreću i zajedništvo zauvijek', napisala je u objavi Priyanka Chopra, podijelivši i nekoliko fotografija kraljevskog para.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Nakon završene crkvene ceremonije koju je pratila javnost, kraljevski par organizirao je privatno slavlje za 200 najbližih prijatelja na kojem je imala čast prisustvovati i slavna glumica. Meghan Markle preodjenula se za tu prigodu u ležerniju svilenu haljinu koju je za nju dizajnirala Stella McCartney.

@priyankachopra x @dior #styledbymimicuttrell #royalwedding

A post shared by Mimi Cuttrell (@mimicuttrell) on

Priyanka Chopra odabrala je Diorovu haljinu iz predjesenske kolekcije za 2018. godinu koju je za nju odabrala stilistica Mimi Cuttrell, a stajling je upotpunila Lorraine Schwartz nakitom i malom srebrnom Dior torbom s ručkom.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia