NEOČEKIVAN ODABIR

Otkriveno na koju su pjesmu princ Harry i Meghan Markle zaplesali svoj prvi ples

  • I. But.
  • Zadnja izmjena 21.05.2018 17:32
  • Objavljeno 21.05.2018 u 17:12
Bionic
Reading

Mladenci obično za prvi ples odaberu romantičnu baladu koja mnogima izmami suze na lice, no ne i princ Harry i Meghan Markle. Trenutno najpopularniji mladenci na svijetu odabrali su nezaboravan plesni hit 80-ih

Za svoj prvi ples novopečeni supružnici princ Harry i Meghan Markle odabrali su hit Whitney Houston iz 1987. godine 'I Wanna Dance With Somebody' i time mnoge iznenadili. Ovaj klasik 80-ih možda se čini kao neočekivan odabir, no za mladu ova pjesma ima posebno značenje.

Meghan je, naime,u intervjuu koji je dala 2016. godine izjavila kako je to njezina 'sretna pjesma', a ima li sretnije prigode za plesanje na omiljenu pjesmu od vlastitog vjenčanja?

Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Brzi, veseli tempo i primjereni stihovi koji govore o plesu s voljenom osobom čine se kao idealan odabir, a sigurni smo kako na popularne taktove nisu ostali ravnodušni ni brojni gosti, koji su zajedno s mladencima do ranih jutarnjih sati slavili početak njihova bračnog života.

  • +23
Najljepši trenuci s vjenčanja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princ Charles vodio je večernji prijem nakon završenog službenog dijela ceremonije, na koji je pozvano 200 Meghaninih i Harryjevih najbližih prijatelja kao što su argentinski polo igrač Nacho Figueras, holivudska glumica Priyanka Chopra i tenisačica Serena Williams.

Intimno slavlje održalo se u kući Frogmore, smještenoj u blizini dvorca Windsor u kojem su princ i bivša zvijezda 'Suitsa' izgovorili sudbonosno 'da'. Mladenci su se nakon crkvene ceremonije odvezli u Jaguaru do kuće Frogmore koja je poznata po svojim prekrasnim vrtovima i kraljevskom mauzoleju u kojem su pokopani kraljica Victoria i princ Albert.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Windsor je uistinu posebno mjesto za princa Harryja. On i gospođica Markle su ondje proveli dosta vremena u posljednjih godinu dana', izjavio je ranije glasnogovornik Kensingtonske palače.

Dok se princ Harry preodjenuo u elegantno crno odijelo za privatni dio ceremonije, Meghan Markle je svoju Givenchy vjenčanicu zamijenila ležernijom po mjeri izrađenom bijelom haljinom od svile s potpisom britanske dizajnerice Stelle McCartney.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal