ljetni angažman

Ne krije uzbuđenje: Danijela Dvornik pokazala kako izgleda njezin novi posao

06.08.2020 u 14:49

Bionic
Reading

Udovica Dine Dvornika nedavno je najavila kako će početi raditi u wine&cheese baru i da se baš veseli toj avanturi. Posao je dobila na otoku Braču na kojem u svojoj obiteljskoj oazi boravi u ljetnim mjesecima, a vijest je podijelila i s pratiteljima na društvenim mrežama

Danijela Dvornik je podijelila prve fotke s novog radnog mjesta. 'Mogu vam reći da mi je super. Još se uhodavamo s poslom i za koji dan zabljesnut ćemo u pravom svjetlu', najavila je u svojoj objavi na Instagramu pored fotografije na kojoj se vidi kako na aparatu za kavu priprema topli napitak.

Danijela je dobila niz pozitivnih komentara i poruka podrške zbog svog novog angažmana, a nakon toga je fanovima odlučila pokazati i mjesto na kojem će odraditi ostatak boravka u Dalmaciji. 'Malo ali slatko', opisala je.

Prije početka rada, Danijela je boravila na Komiži. Napisala je kako joj je Komiža u srcu jer je svoje djetinjstvo i ljeta sam provela u njoj. Ondje živi njezina majka Žarka Kuljiš. Nedavno je udovica Dine Dvornika otkrila da se, baš kao i svaka majka i kći, nekada ne slažu, no svejedno se jako vole. 'Najviše od svega mi je drago da si još tu sa nama i da budeš što duže jer dok si tu, još uvijek mogu biti dijete iako sam već baka, poručila je Danijela svojoj majci.