PRAVA OAZA MIRA

Danijela Dvornik pokazala nove fotografije preuređenog doma na Braču: 'Pomalo moja kućica dobiva konačni izgled'

03.06.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Danijela Dvornik, udovica našeg kralja funka Dine Dvornika, posljednje tri sezone naveliko radi na preuređenju obiteljske kuće na Braču. Uz mnogo ljubavi, pažnje, truda i strpljenja svoje je gnijezdo pretvorila u pravu oazu za odmor

Kada god joj to obveze dopuste, Danijela Dvornik odlazi u svoju obiteljsku kuću u Sutivanu na otoku Braču. Posljednjih nekoliko godina, Danijela je poželjela potpuno promijeniti izgled kamene dalmatinske kuće i prilagoditi je svojim potrebama i osobnosti.

Za ono što je zamislila trebalo je mnogo vremena, truda, volje, živaca i strpljenja, ali na kraju se naporan rad isplatio.

Gospođa Dvornik sada se putem Instagram profila na kojem često rado dijeli anegdote iz privatnog života, pohvalila kako izgleda njezin otočki dom.

Osim toga, naglasila je kako radovima još uvijek nije došao kraj te potvrdila onu da oko kuće uvijek ima posla.

'Evo pomalo, moja kućica dobiva konačni izgled iako ima tu još stvari koje treba napraviti, kao kompletna rasvjeta vanjska i unutarnja koju još nisam stavila, ali znam što želim pa moram biti strpljiva.. (strpljen, spašen ). Fale slike na zidu, tapet...’, napisala je Danijela uz nekoliko fotografija unutrašnjosti na kojoj je prikazan dnevni boravak osmišljen u shabby chic interijeru.

Obiteljske uspomene, Dinini osvojeni Porini i ostale glazbene nagrade odmah se primjete na velikoj polici koja krasi kut sobe. Šarmantnu notu Danijela je postigla velikim vazama, morskim detaljima, trstikama, zelenilom kao i tekstilom u dezenu ružica.

Vlasnica se osim toga pohvalila svojm omiljenim ljetnim dijelom kuće, raskošnom terasom na čijem izgledu ima još mnogo posla.

‘Nakon što sam morala skinuti Jasmin (narast će opet) morala sam napraviti kompromis, da sam koliko-toliko zaštićena (više psihološki i dekorativno nego što me zaista štiti) sa ovom trstikom kojoj je cilj da preživi ovu sezonu. Jer dolazi nova ograda i riješenje za hlad. Kako ne idem mlađa, sve podređujem godinama i da se što manje penjem i fizički radim, da ne trčim sa prvim kapima kiše i vjetra i sklanjam sve sa terase. Sad momentalno radim na još jednom projektu na terasi, to je ona druga strana koju ne pokazujem, jer tu dolazi jedan dugi betonski element koji će ujedno biti radna površina, dio za začinsko bilje, sudoper i plinski roštilj. Želim roštiljati svaki dan ako to želim, bez paljenja vatre i dimljenja kuće, sebe i susjeda oko sebe’, poručila je Danijela.