simpatična prepiska

Danijela Dvornik hvali se kako trči, a kćer Ella je 'kritizira': 'Zar te nisam ništa naučila?'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Blogerica već dugi niz godina svojim vježbanjem i prehranom motivira druge žene da krenu njezinim putem življenja zdravog života. Osim teretane prakticira i trčanje, a na Braču to čini redovito te rado svoje 'rezultate' pokazuje onima koji je ondje prate

'Ja i kiša', poručila je na početku video snimke Danijela Dvornik. Sretna i zadovoljna pokazala je svoj novi rekord. Odmah joj se javila kćer Ella s duhovitom opaskom: 'Ali kut snimanja mama, zar te nisam ništa naučila', poručila joj je. 'Tko će na to još misliti?', odgovorila joj je mama.

Danijela je počela trčati 2015. godine. Isprva, ispričala je nije mogla istrčati u komadu niti 20 metara, nije imala ni snage, ni kondicije. Idućih dana ponavljala je to isto i svaki put produživala distancu, a nakon tjedan dana odrađivala je 1 kilometar u intervalima trčanja i hodanja. Da nastavi trčali potaknuo ju je tada 70-godišnji penzioner.

'Trčim jer volim prirodu, jer tada slušam glazbu i brijem u glavi neki svoj film u tempu koji meni odgovara. Sve sta vam treba su dobre patike, volja i saznanje da je to dobro za vas i vaše zdravlje. Oni koji ne mogu trčati zbog raznih problema, mogu šetati. Još ako imate vjernog prijatelja u obliku psa, imate sve preduvjete da krenete!', opisala je Danijela ranije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!