SLAVNI PAR

Nakon vijesti o prekidu koja je odjeknula poput bombe, oglasili su se prvi puta Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

13.03.2021 u 20:12

Bionic
Reading

Vijest o prekidu zaruka Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza snažno je odjeknula među njihovim obožavateljima jer se činilo kako kako lijepa J.Lo i sportska zvijezda žive pravu ljubavnu bajku

Nakon vijesti o njihovom prekidu par se prvi puta oglasio i to u zajedničkoj izjavi za TMZ.

Jennifer Lopez i Aley Rodriguez poručili su kako su i dalje zajedno, odnosno da pokušavaju spasiti svoju vezu.

'Vijesti o našem prekidu nisu točne. Radimo zajedno na našem odnosu i pokušavamo nači rješenje', izjavili su za TMZ i dodali kako treća osoba nije krivac njihovim problemima.

Ovo je upućeno medijima koji su se raspisali kako je vezi presudila navodna Alexova veza s Madison LeCroy, starletom i reality zvijezdom.

  • +7
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Kako se pisalo, veza para već neko vrijeme ne funkcionira najbolje.

'Na klimavim su nogama već gotovo tri mjeseca. Pokušavali su ostati skupa zbog djece, ali svi su znali da to neće uspjeti. Zajedno su htjeli kupiti ogromnu vilu, a kad se to nije dogodilo jer je jedno od njih odustalo od dogovora, svi njihovi prijatelji u Miamiju znali su što slijedi', rekao je jedan izvor za časopis People.

Slavna 51-godišnja glumica i pjevačica s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima 13-godišnje blizance Maximiliana Davida i Emmu Maribel, a 45-godišnji Rodriguez s bivšom suprugom Cynthiom Scurtis ima 16-godišnju Natashu i 12-godišnju Ellu.

Umirovljeni sportaš trenutačno boravi u Miamiju gdje se priprema za stručno praćenje i komentiranje nadolazeće sezone bejzbola, dok Jennifer snima novi film u Dominikanskoj Republici.

Jennifer i Alex su u vezi već četiri godine, a dva puta su zbog globalne pandemije pomjerili datum vjenčanja.

Prije dvije godine Alex je J.Lo zaprosio prstenom vrijednim pet milijuna dolara.