HILARIA NIJE JEDINA

Ovim su slavnim osobama potomke rodile surogat-majke

13.03.2021 u 17:21

Bionic
Reading

Alec i Hilaria Baldwin nedavno su iznenadili javnost objavom fotografije s novom bebom, kćeri Lucijom, rođenom samo pet mjeseci nakon njihovog sina Eduarda. Luciju je paru rodila surogat-majka, a ovaj način proširenja obitelji među slavnima sve je prihvaćeniji

Kim Kardashian i Cameron Diaz samo su neke od slavnih osoba koje svoju prinovu mogu zahvaliti surogat-majkama, trendu koji su prihvatile brojne slavne osobe.

Amy Smart i Carteru Oosterhouseu kćer Floru rodila je surogat-majka u prosincu 2016. godine. 'Osjećam veliku zahvalnost što je držim u naručju... nakon godina borbe s plodnošću danas zahvaljujem našoj ljubaznoj i voljenoj surogat-majci jer ju je nosila', napisala je glumica na Instagramu.

Slavni CNN-ov novinar Anderson Cooper u svibnju prošle godine pohvalio se na Instagramu da je postao otac Wyatta, dječačića kojega mu je rodila surogat-majka, a koji je dobio ime po njegovom ocu, kojega je izgubio u dobi od deset godina.

'Zahvalan sam izvanrednoj surogat-majci koja je nosila Wyatta, s ljubavlju i nježnošću bdjela nad njim i rodila ga. Blagoslov je to što ona i sve surogat-majke daju obiteljima koje ne mogu imati djecu. Ova surogat-majka ima vlastitu prekrasnu obitelj, sjajnog supruga i djecu koji je podržavaju, a ja sam nevjerojatno zahvalan za svu podršku koju su pružili Wyattu i meni. Mojoj je obitelji blagoslov imati ovu obitelj u našim životima', napisao je između ostalog Cooper na Instagramu.

Radijskom i televizijskom voditelju Andyju Cohenu sina Benjamina Allena rodila je surogat-majka u veljači 2019. godine, što je objavio u svojoj emisiji 'Watch What Happens Live'. I Cohen je zahvalio na tome putem Instagrama, a u objavi je otkrio da je nazvao mališana po svom djedu.

Glumica Cameron Diaz i roker Benji Madden iznenadili su obožavatelje čestitajući im novu 2020. godinu objavom da u novo desetljeće kreću s kćerkom Raddix Madden. Iako su podijelili vijest s radošću, izrazili su svoj čvrst stav da žele zaštititi privatnost svog djeteta. 'Nećemo dijeliti slike, niti ikakve detalje, osim činjenice da je stvarno slatka', objavila je Diaz na Instagramu.

Glumica Elizabeth Banks i sportaš Max Handelman dobili su dva sina zahvaljujući surogat-majci. Felix ima devet godina, a Magnus je godinu dana mlađi.

Glumica Gabrielle Union i košarkaš Dwyane Wade često objavljuju slike kćeri Kaavije na svojim društvenim mrežama, počevši od studenog 2018., kad je stigla na svijet. 'Neispavani smo i u deliriju, ali tako uzbuđeni što možemo s vama podijeliti da je naša čudesna beba stigla sinoć zahvaljujući surogat-majci', napisala je glumica na Instagramu.

Iskustvo sa surogat-majkom televizijske novinarke i spisateljice Giuliane Rancic te njezinog supruga Billa, poduzetnika hrvatsko-irskih korijena, dobro je dokumentirano u njihovu reality showu 'Giuliana i Bill'. Njihov sin Edward danas je osmogodišnjak.

Slavni dizajneri interijera Nate Berkus i Jeremiah Brent svojih dvoje djece, Poppy i Oskara, također mogu zahvaliti surogat-majci.

Komičar Jimmy Fallon i filmska producentica Nancy Juvonen nakon problema s plodnošću odlučili su proširiti obitelj uz pomoć surogat-majke. Kći Winnie rođena je 2013. godine, a Frances 2014. godine.

Glumica i model Jordana Brewster majka je sedmogodišnjeg Juliana i četverogodišnjeg Rowana, a otkrila je kako ih je na svijet donijela surogat-majka. Sinove je dobila s filmskim producentom Andrewom Formom, od kojeg se razvela nakon 13 godina braka.

Nakon visokorizičnih trudnoća, u kojima je dobila Riley Burruss (18) i Acea Wellsa Tuckera (5), kantautorskom paru Kandi Burruss i Toddu Tuckeru kćer Blaze u studenom 2019. rodila je surogat-majka.

Uskoro bivšem bračnom paru Kim Kardashian i Kanyeu Westu dvoje djece, kćer Chicago i sina Psalma, rodile su surogat-majke.

Glumački par Kristen Wiig i Avi Rothman zahvaljujući surogat-majci postali su roditelji blizanaca 2020. godine. Imena blizanaca glumica je otkrila na špici svog najnovijeg filma 'Barb i Star na putu za Vista Del Mar', zahvalivši Rothmanu, kao i 'Luni i Shiloh'.

Glumica Lucy Liu predstavila je na Instagramu 2015. Rockwella Lloyda Liua, novog malog čovjeka u svom životu. 'Mogu potvrditi da je Lucy Liu ponosna majka Rockwella Lloyda Liua, a koji je na svijet stigao pomoću gestacijskog nositelja', rekao je tada za PageSix njezin glasnogovornik.

Glumica Nicole Kidman nakon problema s prethodnim trudnoćama dobila je kćer s Keithom Urbanom pomoću surogat-majke.

Pjevač Ricky Martin i likovni umjetnik Jwan Yosef pohvalili su se obožavateljima sinom Rennom u listopadu 2019. godine, a osim njega, imaju blizance Valentina i Mattea.

Svestrana Tyra Banks svoju je bebu Yorka dobila zahvaljujući surogat-majci 2016. godine. 'Napokon je stigao najbolji poklon za koji smo se toliko trudili i molili. Ima moje prste i velike oči, a usta i bradu na svog oca Erika. Dok zahvaljujemo ženi anđelu koja je za nas nosila našeg čudesnog dječačića, molimo za sve koji se trude stići do ove radosne prekretnice. York Banks Asla, dobrodošao na svijet', napisala je Tyra na Instagramu.