vjenčanje u vegasu

Nakon što je nastupio na Super Bowlu, Usher požurio na vlastitu svadbu

13.02.2024 u 13:04

Bionic
Reading

Parovi obično prije vjenčanja uzimaju vrijeme za odmor i pripremu, no ne i Usher koji svakako nije bio uobičajeni mladoženja. Nakon nastupa ispred 60.000 ljudi, Usher je pojurio izreći 'sudbonosno da' majci svoje djece

Mjeseci priprema za nedjeljni nastup u finalu Super Bowla rezultirali su sjajnim 15-minutnim nastupom Ushera kojem se na pozornici u duetu s pjesmom 'My Boo' pridružila Alicia Keys. Nastup je privremeno zasjenila cijela fama oko Taylor Swift i njezinog dečka koji je još jedanput osvojio Super Bowl, no ni highlight Usherovog dana nije bio taj spektakularni nastup.

Premda je Usher izašao pred najveću publiku u svom životu tijekom poluvremena na Super Bowlu u Las Vegasu i zapalio atmosferu u poluvremenu, no dan je završio u romantičnom okruženju.

Kako prenose strani mediji, Usher i njegova dugogodišnja partnerica Jennifer Goicoechea zatražili su dozvolu za vjenčanje u četvrtak, a vjenčanje se dogodilo u nedjelju. Ceremonija je održana u Vegas Weddingsu samo nekoliko sati nakon Usherovog nastupa u poluvremenu, a među svjedocima je bila Usherova majka, Jonnetta Patton.

Par je prvi put romantično povezan 2019. godine kada su osvanuli na jednoj od fotografija s 40. rođendana zajedničkog prijatelja, producenta Keitha Thomasa. Otada je njihova veza postala vrlo ozbiljna, a tijekom veze dobili su i dvoje djece.

Dijele i ljubav prema showbusinessu jer je Goicoechea također u glazbenoj industriji. Naime, 2020. i 2021. proglašena je jednom od najmoćnijih Billboardovih R&B/Hip-Hop ljudi, a tijekom karijere radila je i kao pomoćnica Ciari.

  • +5
Usher na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia