ZA SVE KRIVI ALKOHOL

Nakon propalog braka od četiri dana, Nicolas Cage tvrdi: 'Bio sam prepijan da bih shvatio što radim'

30.03.2019 u 19:35

Bionic
Reading

Nakon što se glumac Nicolas Cage prošli vikend u Las Vegasu oženio svojom djevojkom Erikom Koike i nakon samo četiri dana podnio zatjev za razvod, u javnost su procurili detalji izvještaja koji je njegov odvjetnik predao sudu, a u kojem oskarovac tvrdi kako je bio prepijan da bi shvatio što radi

Glumac Nicolas Cage tvrdi kako je bi prepijan kada je pristao vjenčati se sa svojom djevojkom, vizažisticom Erikom Koike. Ovim se riječima holivudska zvijezda poslužila kako bi zatražila poništenje braka svega četiri dana nakon što je s Koike stupio u brak.

55-godišnji glumac prošlu je subotu viđen ispred vijećnice Clark County Court House, gdje je sa svojom 34-godišnjom djevojkom zatražio dozvolu za vjenčanje. Istog je dana paru dozvola i uručena, i sve se činilo kao da je slavni glumac okrenuo novi list u svom životu, dok četiri dana kasnije glumac nije zatražio poništenje braka.

U dokumentima koji su predani sudu glumac tvrdi kako su on i Koike bili 'suviše pijani' te da 'nije shvaćao što čini kada je pristao vjenčati se'. Cage i njegov odvjetnik ovom obranom pokušali su glumca prikazati nesposobnim za donošenje tako važne odluke kao što je brak.

'Prije nego što su zatražili dozvolu za vjenčanje i razmijenili bračne zavjete, Cage i Koike su oboje pili do mjere trovanja. Kao rezultat njegova trovanja, kada mu je Koike predložila da se vjenčaju, Cage je reagirao impulsivno i bez mogućnosti da prepozna i razumije posljedice svojih postupaka', stoji u izvješću koje je sudu priložio glumčev odvjetnik.

Također, slavni oskarovac kao jednu od osnova za poništenje braka navodi i to što Koike nije bila posve iskrena s njim kada je riječ o njezinom odnosu s trećom osobom. Naime, glumac tvrdi kako mu je Koike zataškala svoju kriminalnu povijest, uključujući i kriminalni postupak koji je još uvijek aktivan, no u dokumentima se ne navodi o kojim slučajevima je riječ.

Cage i Koike svoju su vezu držali podalje od očiju javnosti, a prvi su put viđeni zajedno na odmoru u Puerto Ricu u svibnju 2018. godine. Nakon toga viđeni su još jednom isti mjesec tijekom izlaska na večeru u Los Angelesu.

Cage se prije ovog ženio tri puta. Sa svojom prvom suprugom, glumicom Patricijom Arquette, vjenčao se 1995., a razveo 2001. godine. U kolovozu 2002. oženio se Lisom Marie Presley, no sreće nije dugo potrajala. U studenom iste godine glumac je podnio zatjev za razvod koji je finaliziran 2004. godine. S trećom suprugom Alice Kim, s kojom se vjenčao 2004. te ima sina Kal-Ela Ipak, ostao je najduže u braku - 12 godina.

Ipak, brakom od četiri dana, glumac je oborio vlastiti rekord, a vrlo vjerojatno i rekord u Hollywoodu.

  • +5
Nicolas Cage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia