INCIDENT U JAVNOSTI

Pijani Nicolas Cage napravio scenu tražeći dozvolu za vjenčanje: ‘Ona će mi uzeti sav novac!'

28.03.2019 u 12:28

Bionic
Reading

Nakon što je otkriveno da je holivudski glumac zatražio dozvolu kako bi se mogao vjenčati sa svojom djevojkom, vizažisticom Erikom Koike, britanski Daily Mail došao je u posjed snimke, nastale očito na dan traženja dozvole, na kojoj Nicolas Cage, vidno alkoholiziran, luduje ispred svoje buduće supruge

Iako bi možda netko pomislio da je riječ o sceni za neki njegov novi film, nažalost, riječ je o stvarnom incidentu u kojem se našao holivudski glumac Nicolas Cage. Naime, 55-godišnji Cage snimljen je ispred vijećnice Clark County Court House, gdje je sa djevojkom, 34-godišnjom vizažisticom Erikom Koike, došao po dozvolu za vjenčanje.

Pijani Nicolas Cage Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Snimka je nastala u Las Vegasu prošle subote, nešto prije podneva, kada je Nicolas Cage bio već vidljivo alkoholiziran. Odjeven u crnu kožnu jaknu, crvenu majicu i tamne hlače, snimljen je kako hoda iza svoje djevojke i nešto mumlja. U jednom trenutku povisuje glas i krene vikati kako je bivši dečko njegove djevojke diler te da se on nema namjeru vjenčati s njom.

Na snimci se vidi kako Erika Koike smirenim glasom govori Cageu: 'Nisam te nikada ni tražila da ovo napraviš'. Nakon toga glumac se nasmije i lagano ju gura niz hodnik uz riječi: 'Hajde, učinimo to.' Nakon toga krenuli su s ispunjavanjem svih potrebnih podataka na jednom od aparata, no ni tada Nicolas Cage nije ušutio.

Cijelo vrijeme je vikao: 'ona će mi uzeti sav novac' i 'njezin bivši je narko diler'. Budući da su napravili scenu za sve prisutne, odveli su ih u prostoriju kako bi se glumac smirio, a kasnije su viđeni kako napuštaju vijećnicu s papirima za vjenčanje.

  • +5
Nicolas Cage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hoće li i kada doći do vjenčanja, nije poznato, no imaju punih godinu dana vremena za to, budući da toliko vrijedi dozvola.