PRIPREME ZA VJENČANJE

Četvrta sreća: Hoće li nakon tri propala braka Nicolas Cage ovoga puta imati više sreće?

26.03.2019 u 15:01

Bionic
Reading

O njegovoj vezi s vizažisticom Erikom Koike malo se zna, a u javnosti su snimljeni tek nekoliko puta. Ipak, američki mediji su se raspisali kako slavni Nicolas Cage i dalje vjeruje u brak, te da su u tijeku pripreme za novo vjenčanje

Prema pisanju američkih medija, a zahvaljujući objavljenoj dozvoli za brak koju je 55-godišnji holivudski glumac zatražio u Clark Countyju u Nevadi, čini se da će Nicolas Cage i četvrti put 'stati na ludi kamen'. Ovoga puta sretnica je vizažistica Erika Koike s kojom je prvi puta snimljen tijekom zajedničkog odmora u Puerto Ricu, u travnju 2018. godine.

Prvi put zajedno fotografirani su u svibnju prošle godine u Los Angelesu, no cijelo vrijeme trude se što manje izazivati pažnju. Inače, Nicolas Cage iza sebe ima čak tri braka.

Prva supruga bila mu je glumica Patricia Arquette s kojom se vjenčao u travnju 1995. Brak je potrajao tek do 2001., a godinu kasnije, u kolovozu 2002., već je bio u braku s kćerkom kralja rock'n'rolla, Lisom Marie Presley. Ta bračna avantura potrajala je svega tri mjeseca, no konačno je razvod finaliziran 2004. godine.

  • +5
Nicolas Cage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Treća supruga bila mu je Alice Kim, s kojom se vjenčao 2004., a godinu kasnije dobilil su i sina Kal-Ela, da bi u lipnju 2016. potvrdili da se nakon 12 godina braka ipak rastaju. Inače, Nicolas Cage ima još jednog sina, 28-godišnjeg Westona Coppolu Cagea, kojeg je dobio sa Christinom Fulton.