PONOVNO LJUBI

Nakon pet razvoda s četiri različite žene i romanse s Kylie Minogue, Jean-Claude Van Damme u 61. iznenadio priznanjem: 'Imam djevojku'

15.01.2021 u 21:55

Bionic
Reading

Zvijezda 'Lavljeg srca', Jean-Claude Van Damme, nedavno je iznenadio priznanjem kako ponovno ljubi. 60-godišnji glumac i majstor borilačkih vještina potvrdio je nagađanja o njegovu ljubavnom statusu putem Twittera i time svima jasno stavio do znanja da je ponovno zauzet

Obožavatelji lika i djela Jean-Claudea Van Dammea ostali su iznenađeni kada su na Twitteru vidjeli da je njihov omiljeni glumac ponovno zaljubljen. Slavni Belgijanac objavio je ovu novost iznenada, ostavivši prostora za nagađanje o kome je riječ.

'Da, imam djevojku', napisao je 60-godišnji glumac na svom Twitter računu.

Iako nije otkrio o kome je riječ, obećao je kako će i to uskoro podijeliti s javnosti.

'Njezinu ću sliku objaviti ovdje sutra', dodao je Van Damme.

Legendarni glumac ženio se čak pet puta, s četiri različite žene: Marijom Rodríguez, Cynthijom Derderian, Darcy LaPier i Gladys Portugues s kojom se u ljubavi okušao dva puta.

Jean-Claude Van Damme i Gladys Portugues prvi put su bili u braku od 1987. do 1992, a tada su se rastali jer je Jean imao aferu s glumicom Darcy la Pier s kojom se kasnije i oženio. Trudnu Darcy prevario je s pjevačicom Kylie Minogue, a kad su mu obje dosadile, vratio se svojoj prvoj ljubavi Gladys s kojom je tada ponovno stao pred oltar 1999. godine. No 2015. rastali su se 'zbog nepomirljivih razlika'.

  • +14
Jean-Claude Van Damme Izvor: Profimedia / Autor: Ken McKay / Shutterstock Editorial / Profimedia