BIANCA BREE VAN DAMME

Ova ljepotica kći je legendarnog akcijskog junaka - od majke je naslijedila izgled, a od oca strast prema zdravom životu

19.10.2020 u 12:32

Bionic
Reading

Gipkost kojom se Jean-Claude Van Damme mogao pohvaliti od najranije dobi, a koja mu i dalje, unatoč činjenici da je već napunio 60 godina, ne predstavlja niti najmanje problem, naslijedila je i njegova mezimica, jedina kći Bianca

Da jabuka doista ne pada daleko od stabla pokazala je 29-godišnja Bianca Bree Van Damme, jedina kći akcijskog junaka Jean-Claudea Van Dammea, koja je, baš poput svog slavnog oca, 'opsjednuta' zdravim životom i vježbanjem, a koliko je njezino tijelo gipko, rado se hvali na svom Instagram profilu.

Čak 140 tisuća pratitelja s nestrpljenjem iščekuje svaku njezinu novu fotografiju, ali i snimku nekog treninga ili razgibavanja pomoću joge, kako bi mogli uživati u njezinoj nevjerojatnoj ljepoti, ali i nadarenosti.

30-godišnja ljepotica, koju je Van Damme dobio u braku s Gladys Portugues, sa svojim se ocem pojavila i u nekoliko filmova, a zahvaljujući izgledu, kao i poznatom prezimenu, ima i mnogobrojne manekenske angažmane, a ostvarila je i suradnju s poznatim brendovima.

Jean-Claude Van Damme svoju je nasljednicu dobio prije točno 30 godina, kao najljepši poklon za svoj rođendan. Naime, Bianca je rođena 17. listopada, dok njezin otac rođendan slavi točno dan kasnije. Belgijski majstor borilačkih vještina sa svojom je suprugom, bodybuildericom Gladys Portugues, na svoju djecu prenio ljubav prema zdravom životu.

S Gladys se dva puta vjenčao - 1987. su prvi puta izrekli sudbonosno da i razveli se pet godina kasnije, a 1999. braku su odlučili dati novu šansu i od tada su zajedno te osim Biance imaju i sina Kristophera. Drugog sina Nicholasa dobio je s bivšom suprugom, glumicom Darcy b, a sveukupno se ženio čak pet puta.

  • +4
Bianca Van Damme Izvor: Profimedia / Autor: ALEC MICHAEL / Globe / Profimedia