RIJEČ KRALJEVSKE STRUČNJAKINJE

Nakon optužbi da je rasplakala Meghan; Kate Middleton odlučila je nastaviti dalje uzdignute glave

01.06.2021 u 17:50

Bionic
Reading

Prema riječima kraljevskog stručnjaka, britanska miljenica Kate Middleton nastavila je dalje nakon što ju je Meghan Markle u intervjuu s Oprom Winfrey optužila da ju je 2018. godine uspjela rasplakati uoči vjenčanja s britanskim princom Harryjem

Britanska novinarka Camilla Tominey izjavila je kako se Kate dokazala kao mirotvorac između Harryja i njegovog starijeg brata, princa Williama, posebice na sprovodu njihovog djeda, princa Philipa, koji se odvio u travnju.

'Unatoč intervjuu vojvode i vojvotkinje od Sussexa s Oprom Winfrey, a u kojem je Kate optužena da je rasplakala Meghan tijekom probe haljina za djeveruše te ju nije htjela podržati, vojvotkinja od Cambridgea se odlučno uzdigla iznad svega', napisala je Tominey za britanki Daily Mail.

Podsjetimo, u ožujku Meghan Markle tvrdila je da se, iako su kužile glasine da je ona ta koja je natjerala Middleton na suze prije vjenčanja s Harryjem, dogodilo obrnuto.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Nakon što je u intervjuu s Oprom Winfrey izjavila navedeno, Meghan je istog trenutka dodala kako joj se Kate ispričala te da joj je navedeno oprostila.

Osim što je u spomenutom intervjuu pokušala umanjiti ugled koji u javnosti uživa britanska miljenica, Meghan je s Harryjem također iznijela brojne druge optužbe protiv kraljevske obitelji, uključujući one za rasizam i činjenicu da su joj odbili pomoći s ozbiljnim problemima vezanim za mentalno zdravlje.

Nakon bombastičnog intervjua s Oprom Winfrey, Harry se vratio na britansko tlo zbog sprovoda svog voljenog djeda, a tih je dana provodio vrijeme s bratom i svojom šogoricom.

Britanska novinarka istaknula je kako je u tom periodu Middleton pokušala premostiti ponor između kraljevske braće na pogreb.

  • +4
Kate Middleton, princ William Izvor: Profimedia / Autor: Owen Humphreys/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ostavljajući po strani bilo kakvu osobnu ogorčenost koju još uvijek može osjećati zbog dvosatnog TV intervjua Harryja i Meghan, Kate je dala sve od sebe u pokušaju da ureže put pomirenja između braće', rekla je Tominey.

Middleton, koja je nedavno proslavila 10. godišnjicu braka s Williamom, viđena je s Harryjem ispred kapelice u dvorcu Windsor nakon Philipovog pogreba, a braća su uočena u ljubaznom čavrljanju uslijed obiteljskih nesuglasica.

Kraljevska stručnjakinja iskoristila je priliku kako bi javno pohvalila toplinu Kate Middleton prema Harryju tijekom sprovoda princa Philipa. 'Bio je to spretan potez koji pokazuje da vojvotkinja nije prezadovoljna svime što se događa'.

Harry se od tada vratio u Kaliforniju gdje provodi vrijeme s trudnom suprugom i sinom Archiejem, a u svojoj novoj seriji za Apple TV +, koju je producirao s Oprom Winfrey, progovorio je o svojoj burnoj prošlosti.