zahvalila se svima

Ovakvu je još nismo imali prilike vidjeti: Kate Middleton u najležernijem izdanju ikada primila prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa

29.05.2021 u 19:05

Bionic
Reading

Nakon turneje po Škotskoj koja je bila ispunjena brojnim kraljevskim dužnostima, vojvotkinja od Cambridega vratila se u London i otkrila kako je primila prvu dozu cjepiva protiv Covid-a 19

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, u centru za cijepljenje Muzeja znanosti u londonskom Kensingtonu primila je prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa. Kate je tako cijepljena od strane medicinskog osoblja NHS-a točno deset dana nakon što je prvu dozu cjepiva dobio i njezin suprug, princ William.

Kate se cijepljenjem pohvalila i na službenomTwitter profilu te tim povodom napisala: 'Jučer sam primila prvu dozu cjepiva Covid-19 u londonskom Muzeju znanosti. Izuzetno sam zahvalna svima koji sudjeluju u ovim aktivnostima - hvala vam na svemu što radite.' Objava ne potkrijepljena i Kateinom fotografijom koja prikazuje vojvotkinju u trenutku primanja cjepiva odjevenu u traperice brenda & Other Stories i rebrastu bijelu majicu kratkih rukava iz H&M-a.

Odgovarajući na tweet iz palače Kensington, ministar zdravstva Matt Hancock, koji je također cijepljen u Muzeju znanosti, napisao je: 'U posljednjih dvanaest dana cijepljeno je više od polovice svih ljudi u 30-ima. Oduševljen sam što je i Vojvotkinja od Cambridgea uspjela dobiti svoju dozu u Muzeju znanosti.

Kensingtonska palača nije priopćila koje je cjepivo dano kraljevskom paru, no imaju pravo na cijepljenje cjepivima Pfizer/BioNTech ili AstraZeneca/Oxford jer su mlađi od 40 godina, piše Dailymail.