STRAHOVI SU OPRAVDANI

Princ William strahuje od novih medijskih istupa svog mlađeg brata, koji bi mogli sve dodatno zakomplicirati

01.06.2021 u 14:13

Bionic
Reading

Mišljenju njegovog mlađeg brata da se William, baš poput njega, osjeća 'zarobljenim u kraljevskoj obitelji', suprostavila se kraljevska biografkinja koja tvrdi da budući britanski kralj nema niti najmanje takav osjećaj, a jedino od čega strahuje novi su Harryjevi napadi

Kako tvrdi Penny Junor, autorica 'Prince William: The Man Who Will Be King' i dobra poznavateljica stanja u britanskoj kraljevskoj obitelji, princ William se niti najmanje ne osjeća 'zarobljenim' u vlastitoj obitelji, iako je to njegov brat, princ Harry, istaknuo u bombastičnom intervjuu kojeg je dao Oprah Winfrey.

Naime, tijekom tog intervjua, koji je ušao u povijest, princ Harry je ustvrdio kako se on spasio, kao i da je godinama bio 'zarobljen' u kraljevskoj obitelji, a da se tako i dalje osjećaju njegovi otac i brat, prinčevi Charles i William.

Naprotiv, stručnjakinja za kraljevsku obitelj smatra kako je on svjestan apsolutno svega što ga čeka, kao i da mu je najveći uzor u svemu baka, kraljica Elizabeta II. 'Mislim da je on odlučio uzeti sudbinu u svoje ruke i to ugledajući se na kraljicu', izjavila je za britanski The Sun Penny Junor.

  • +4
Kate Middleton, princ William Izvor: Profimedia / Autor: Owen Humphreys/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, ono što je još zanimljivije u cijeloj toj priči, strah je rođen kod princa Williama upravo nakon toga prvog, ali i svih naknadnih medijskih istupa njegovog mlađeg brata. Naime, budući prijestolonasljednik itekako strahuje kako bi princ Harry, očito okuražen svim dosadašnjim istupima i reakcijama, mogao nastaviti sa svojim 'iskrenim ispovijestima'.

William strahuje kako bi njegovi idući javi istupi mogli napraviti još veći problem od svih ovih dosadašnjih, smatrajući da bi mogao itekako pretjerati u svemu.