SLATKI DJEČAČIĆ

U bombastičnoj emisiji u kojoj se princ Harry ponovno obrušio na kraljevsku obitelj, javnost je prvi put vidjela i malenog Archieja

22.05.2021 u 10:35

Bionic
Reading

Još uvijek se ne stišavaju burne reakcije na eksplozivni intervju koji je Oprah Winfrey dao princ Harry u sklopu serijala 'The Me You Can't See' u kojem je iznio brojne optužbe na račun svoje obitelji

Nakon gostovanja u podcastu Daxa Sheparda, u kojem je ponovno napao kraljevsku obitelj, princ Harry ne prestaje šokirati javnost.

Njegov novi istup dogodio se ponovno kod Oprah Winfrey, i to u emisiji 'The Me You Can't See', koja se emitira na kanalu AppleTV+.

U serijalu 'The Me You Can't See', namijenjenom osvješćivanju problema mentalnog zdravlja, Harry je ponovno iznio niz optužbi na račun oca, ali i cijele kraljevske obitelji, dodajući kako su upravo oni glavni razlog njegova napuštanja Londona i Velike Britanije.

  • +2
Prizori iz emisije 'The Me You Can't See' Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

'Osjećaj te zarobljenosti unutar obitelji, jer jednostavno nije postojala opcija napuštanja. Čak i kad sam svoju odluku rekao obitelji, i dalje su mi govorili da to ne mogu napraviti. Pitao sam se koliko daleko će se dopuštati takvo što. Meghan je željela okončati svoj život. Nikada nije trebalo doći do toga', otkrio je princ Harry u toj emisiji koja je izazvala burne reakcije u Velikoj Britaniji.

Princ Harry, Meghan Markle i Archie u dokumentarcu o mentalnom zdravlju Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska javnost se pita što zapravo Harry želi postići ovakvim istupima jer ovako će samo dodatno potkopati narušene odnose s ocem, bratom, bakom i ostatkom obitelji, a u komentarima na društvenim mrežama nisu štedjeli kritike na račun Harryjevih nedavnih istupa.

Dodao je i da ga je supruga Meghan ohrabrila da zbog svega potraži pomoć: 'Odlazio sam kod doktora, terapeuta, alternativnih liječnika. Posjetio sam mnoge ljude, no tek susret i veza s Meghan dali su mi jasno do znanja da ću, ako ne odem na terapiju i poradim na svom ozdravljenju, izgubiti ženu s kojom želim provesti ostatak svog života.

U spomenutom su emisiji prikazani i kadrovi u kojima se prvi puta vidio maleni Archie Harrison Mountbatten-Windsor koji je nedavno napunio dvije godine.

Preslatki dječačić tamne kose uživao je obali oceana s mamom Meghan i njihovim psom, a ove će godine postati i veliki brat budući da Meghan Markle i princ Harry na ljeto očekuju prinovu.

Inače, prva epizoda dokumentarca dostupna je na AppleTV+ od 20. svibnja, osim Harryja u njoj su svoje priče podijelili Oprah, Lady Gaga i Glenn Close među ostalima.