DOSTA JOJ JE ŠUTNJE

Nakon Meghan Markle i princa Harryja, i Britney Spears planira otkriti Oprah Winfrey sve o noćnoj mori koju proživljava

19.03.2021 u 22:39

Bionic
Reading

Nakon velikog intervjua koji su Meghan Markle i princ Harry dali Oprah Winfrey, izvori bliski Britney Spears otkrivaju kako i nekadašnja pop princeza razmišlja o intervjuu u kojem bi otvorila dušu i sa svijetom podijelila detalje iz svog života

Entertainment Tonight izvještava kako je Britney Spears intenzivnije počela razmišljati o ovom koraku, nakon gomile podrške fanova diljem svijeta koji su se podigli na noge nakon što je svjetlo dana ugledao dokumentari film New York Timesa 'Framing Britney Spears'.

Vidjevši koliko je ljudi podržava te osuđuju postupke njezina oca, Britney je navodno dobila samopouzdanje da konačno ispriča svoju verziju priče i sa svojim obožavateljima podijeli istinu. Iako Spears mrzi davati intervjue, kako napominje izvor blizak pjevačici, osjeća da bi Oprah Winfrey bila savršena osoba za razgovor.

Nekadašnja pop princeza je konačno spremna preuzeti kontrolu nad vlastitim životom, a ovaj bi joj intervju u tome mogao pomoći.

  • +42
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

'Britney je razmišljala da progovori o svojoj prošlosti, uglavnom zato što osjeća da drugi ne bi trebali pričati njezinu priču. Oduvijek joj je bilo mrsko davati intervjue, ali ako ikad poduzme taj korak, Oprah bi najvjerojatnije bila njezin prvi izbor. U ovom trenutku ne planira davati intervju, ali kad to učini, trebat će poduzeti nekoliko koraka prije nego progovori', rekao je izvor.

Britney voli svoje obožavatelje, a izljev podrške koji je uslijedio nakon što joj je dokumentarac 'Framing Britney Spears' pokazao da još uvijek ima vjernu vojsku fanova koja je nastavlja podržavati, dao joj je vjetar u leđa da im se oduži svojom stranom priče.

'Britney je u posljednje vrijeme puno sretnija, a njeni najbliži smatraju da je to zato što je dobila tako veliku podršku svojih obožavatelja. Iako nije uspjela promijeniti svoju trenutnu situaciju, primila je milijune poruka od obožavatelja na društvenim mrežama i osjeća se daleko shvaćenijom', dodao je izvor.

Podsjećamo, obožavatelji okupljeni u pokretu #FreeBritney, koji vjeruju da je Britney sputana protiv svoje volje, uzjogunili su se ponovno prošle godine, kad je ona tražila to da njen otac ne upravlja njome. Prema njihovim tvrdnjama, zvijezda se obraća za pomoć putem kodiranih poruka, emotikona i odjeće na svom ekscentričnom računu na Instagramu, no mnogi to, uključujući njezina oca Jamieja Spearsa, odbacuju kao teoriju zavjere.

Opravdanje za svoja vjerovanja pronašli su u izjavi odvjetnika kojeg je Britney dodijelio sud, a koji je obraćajući se sucu rekao kako ga je klijentica obavijestila da se boji svoga oca. Sudac je odlučio ne oduzeti Jamieju potpuno upravljanje njezinom imovinom, ali joj je za suskrbnika imenovao financijsku tvrtku Bessemer Trust.

Sljedeće saslušanje održat će se 27. travnja, a Britney i njen odvjetnik Samuel Ingham nadaju se da će sud proglasiti Jodi Montgomery stalnim skrbnikom bivše pop zvijezde.