NAJVEĆA PODRŠKA

Njihova veza rodila se na snimanju videospota: Sam Asghari otkrio da s Britney želi osnovati obitelj

07.03.2021 u 08:51

Bionic
Reading

Pop princeza Britney Spears posljednjih tjedana jedna je od glavnih tema razgovora zahvaljujući dokumentarnom filmu uglednog New York Timesa o njezinoj karijeri obilježenoj brojnim padovima. Posljednje četiri godine, 39- godišnja pjevačica nalazi se u sretnoj vezi s 27- godišnjim glumcem i fitness influencerom Samom Asgharijem koji je u novom intervjuu otkrio kako je njihovu vezu spreman podići na višu razinu

'Moji prioriteti u životu su ostati skroman i razumjeti odakle sam došao i kamo idem. Svoju glumačku karijeru želim dovesti do sljedećeg koraka, a isto tako i svoju vezu s Britney. Volio bih postati mladi tata', priznaje Asghari u svom novom intervjuu za ugledni Forbes.

Pažnju svjetske javnosti Asghari je osigurao glumom u spotu za singl 'Slumber Party' svoje sadašnje djevojke, a njihova poslovna suradnja prije četiri godine ubrzo je urodila ljubavnom vezom.

Britney Spears - Slumber Party ft. Tinashe (Official Video) ft. Tinashe Izvor: Društvene mreže / Autor: Britney Spears

Kako otkriva u svom novom intervjuu, oduvijek je želio glumiti na malim ekranima i snimati filmove te da ga javnost ne percipira kao glumca u spotovima glazbenih zvijezda. Njegov dobar prijatelj godine 2016. uputio ga je na tim Britney Spears koji ga je odabrao za glavnu ulogu u njezinom tadašnjem spotu za singl 'Slumber Party'.

  • +5
Sam Asghari i Brintey Spears Izvor: Profimedia / Autor: Janet Gough / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Moja djevojka u to vrijeme osobno je odabrala fotografiju kojom bi se prezentirao timu Britney i željela je da pristupim castingu za njezin novi spot, a na isto me nagovorio i dobar prijatelj. Nisam znao tko će biti zadužen za snimanje spota jer svi detalji oko njega bili su tajni. Odlučio sam se pojaviti na castingu i prihvatiti angažman, a ostalo je povijest', prisjetio se Asghari.

Njegova slavna djevojka s bivšim suprugom Kevinom Federlineom dijeli sinove, 15- godišnjeg Seana i 14- godišnjeg Jaydena.