PONOSNA MAMA

Britney Spears nakon dugo vremena pokazala sinove koji su već tinejdžeri: 'Moji dečki su tako veliki'

02.03.2021 u 14:59

Bionic
Reading

Pop princeza od 2004. do 2007. bila je u braku s Kevinom Federlineom, u kojem su dobili dvojicu sinova. Sean je rođen 2005., a godinu dana kasnije Jayden. Budući da sinovi sudskom presudom više vremena provode s ocem, fanovi Britney Spears ostali su iznenađeni kada su vidjeli koliko su narasli

Britney Spears ne skriva koliko voli svoje sinove, no ne želi previše pokazivati njihove fotografije na internetu. Mnogi misle kako je razlog to što ne želi da ih paparazzi prate, kao što je to bio slučaj s njom. No ipak je popustila i pozirala s 15-godišnjim Seanom Prestonom i 14-godišnjim Jaydenom Jamesom za fotografije koje je objavila na Instagramu.

'Već neko vrijeme nisam objavljivala njihove fotografije jer su u dobi u kojoj žele izraziti vlastiti identitet i to potpuno razumijem. Ali potrudila sam se napraviti 'cool uređivanje'. Napokon mi dopuštaju da to objavim! Sad se više ne osjećam ostavljeno. Sad idem slaviti', napisala je Britney među ostalim pored fotografija.

  • +42
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Istaknula je da je svakoj mami teško vidjeti kako joj djeca brzo rastu i da je sretna što su njezine 'dvije bebe' stasale u prave džentlmene.

O njezinim sinovina puno se pisalo 2007. godine kada je Spears doživjela živčani slom. Tada se slomila pod teretom slave, a u isto vrijeme prolazila je kroz razvod od supruga Kevina Federlinea. U to vrijeme 25-godišnjakinja, privremeno je izgubila skrbništvo nad sinovima. Godine 2019. je 70 posto skrbništva pripalo Kevinu, a 30 posto Britney. Federline se oženio bivšom odbojkaškom zvijezdom Victorijom Prince, a zajedno imaju dvije kćeri. Speras trenutačno hoda sa Samom Asgharijem, s kojim je u vezi od 2016. godine.

Kad je sa sinovima, pjevačica se trudi da im dani, kad su skupa budu ispunjeni aktivnostima i zabavom pa se na njezinom profilu mogu vidjeti da su bili na izletu u Disneylandu, u posjeti egzotičnim životinjama i jednostavno uživali u međusobnom društvu. U rujnu je pak podijelila emotivnu objavu djeci u čast njihovih rođendana. 'Moja dva mala muška rođendana su ovaj tjedan! Vi ste sve stariji i tako veliki i puno kulerskiji od mene! Volim vas do mjeseca i natrag ... .. i nadam se da će vam se sve rođendanske želje ostvariti, i još više!', napisala je tada.