SPREMNI NA SVE

Nakon bure koju su izazvali javnim priznanjem o svojoj vezi, Marko Pecotić i Silvia Dvornik vratili se na društvene mreže

03.11.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Kada je splitski pjevač Marko Pecotić Peco javno priznao da je njegovom braku došao kraj, ubrzo se doznalo i da je razlog svemu to što se zaljubio u svoju kolegicu Silviju Dvornik. Njih dvoje su, kada se sve doznalo, 'nestali' s Instagrama, a sada, kada se sve smirilo, profile su ponovno 'upalili'

Dva su tjedna prošla od javnog priznanja splitskog pjevača Marka Pecotića Pece da je njegovom braku nakon 16 godina došao kraj. Tada je za Slobodnu Dalmaciju otkrio:

'Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati.'

Od tada ne prestaju priče o Marku Pecotiću Peci, osobito nakon što se doznalo da je razlog zašto ostavlja suprugu Irenu Pecotić njegova kolegica, pjevačica Silvia Dvornik.

Želeći, očito, da se bura oko njihovog preljuba stiša, ali i da spriječe neugodne poruke koje su im pristizale, Pecotić i Silvija Dvornik deaktivirali su svoje profile na Instagramu, a dva tjedna kasnije ponovno su se vratili.

Marko Pecotić Peco Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

I dok plavokosa Splićanka za sada nije ništa objavila, tek je vratila profil, Pecotić je objavio dvije fotografije. Na prvoj je fotografija s groblja, snimljena povodom dana Svih Svetih, uz koju je napisao: 'Blagoslovljen dan Svih Svetih i Dušni dan', dok na drugoj, crno-bijeloj, on i Silvia poziraju s mikrofonima u ruci tijekom jednog od brojnih nastupa.

Uz tu objavu, na kojoj je tagirao svoju ljubav, Pecotić je objavio i datume skorašnjih nastupa, a otkrio je i da traži novog klavijaturistu.