DEMANTIRALA GLASINE

Silvia Dvornik o dolasku prinove: 'Molila bih za malo privatnosti u ovim trenucima'

31.10.2022 u 16:39

Bionic
Reading

Medijske stupce posljednjih tjedana ne prestaje puniti splitski pjevač Marko Pecotić Peco zahvaljujući razvodu od dugogodišnje supruge Irene i vezi s novom odabranicom, glazbenom kolegicom Silviom Dvornik

Pjevač je nedavno javno potvrdio da se razvodi od supruge Irene s kojom ima dva sina. Zaljubio se u Silviju Dvornik, koja je prateći vokal u njegovom bendu, a u gradu podno Marjana proširila se glasina da Peco s kolegicom očekuje prinovu.

Marko Pecotić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX

Putem Slobodne Dalmacije Silvia Dvornik demantirala je glasine o trudnoći izajvivši: ‘Nisam trudna. Molila bih za malo privatnosti u ovim trenucima. Shvaćam medije, ali shvatite i vi nas’.

Osim što pjeva u Markovom bendu kao prateći vokal, Silvia Dvornik je i modna savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru, a Peco je nekadašnji član klape Iskon, današnji član Četiri tenora te paralelno gradi solo karijeru. 

Silvia je inače sestra Sonje Dvornik, fotografkinje i bliske Severinine prijateljice. Bila je i prateći vokal grupe Viva u kojoj je svirao njezin prvi suprug, klavijaturist grupe, Mario Salvador (nekadašnji član benda Marka Perkovića Thompsona).