SPLITSKI GLAZBENIK

Marko Pecotić prvi puta u javnosti u društvu nove ljubavi, plavokose Silvije

29.10.2022 u 10:24

Bionic
Reading

Marko Pecotić Peco, splitski glazbenik koji se našao u središtu medijske pozornosti nakon što je objavljeno da se razvodi od supruge Irene s kojom je u braku bio 16 godina, prvi je puta viđen u javnosti u društvu svoje nove ljubavi

Marko i Silvia, kako je objavila Dalmacija danas, nisu prošli nezapaženo na trajektu.

Par je skupa plovio iz Splita za Brač, a oboje su bili u ležernom izdanju. Glazbenik je na glavi imao plavu šiltericu, dok je plavokosa Silvia nosila casual stajling u ružičastoj.

Pjevač je nedavno javno potvrdio da se razvodi od supruge Irene s kojom ima dva sina. Zaljubio se u Silviju Dvornik, koja je prateći vokal u njegovom bendu. To je ujedno i prvo pojavljivanje dalmatinskog glazbenika i njegove nove odabranice nakon što je priznao da se razvodi. Pecotić je bio i natjecatelj Omiškog polumaratona koji je održan prije tjedan dana, no tad nije davao nikakve izjave.

Marko Pecotić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX

Inače, osim što pjeva u Markovom bendu kao prateći vokal, Silvia je i modna savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru, a Peco je nekad bio u klapi Iskon, član je Četiri tenora te gradi i solo karijeru.

Ireni Pecotić pak na Instagramu popularnost rapidno raste, pa je tako u sedam dana, od izbijanja afere dobila čak više od pet tisuća novih pratitelja, čime je i više nego očito da je javnost u ovom slučaju na strani prevarene žene.

Silvia je inače sestra Sonje Dvornik, fotografkinje i bliske Severinine prijateljice. Bila je i prateći vokal grupe Viva u kojoj je svirao njezin prvi suprug, klavijaturist grupe, Mario Salvador (nekadašnji član benda Marka Perkovića Thompsona).

Nova Pecotićeva ljubav još donedavno je dolazila na obiteljska okupljanja bez da je itko dao naslutiti kako između pjevača i nje postoji nešto više, objavila je Slobodna Dalmacija.