KRAJ JOŠ JEDNOG BRAKA

Marko Pecotić Peco potvrdio da ima novu ljubav i otkrio o kome se radi

19.10.2022 u 18:13

Bionic
Reading

Marko Pecotić Peco, splitski glazbenik i zabavljač, član Četiri tenora i bivši član klape Iskon, koji već neko vrijeme sa svojim bendom nastupa na vjenčanjima i drugim raznim eventima, glavna je tema domaćih medija ovih dana

Splićanin je priznao da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka i da je u pitanju nova osoba i ljubav, a sad je, ekskluzivno za Slobodnu Dalmaciju, otkrio i o kome je riječ.

'Da, istina je, moja nova ljubav je Silvia Dvornik! Moje priznanje je unijelo pomutnju, treba nam odmor...', otkrio je poznati Dalmatinac.

Marko Pecotić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX

Plavokosa Silvia je sestra Sonje Dvornik i prateći vokal u Pecinom bendu, te radi i kao modna savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru.

Nakon što su svi prenijeli vijesti o razvodu i Peco i Silvia izbrisali profile na Instagramu što je medije navelo na sumnju da su zajedno, iako je ta informacija i prije stigla iz više izvora.

Pecotić je sa suprugom Irenom već 16 godina u braku i imaju dva sina, a Silvia također ima partnera.

Inače, Pecotić je prije dvije godine objavio spot za pjesmu 'Vrime nam je, jubavi', u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete.

Irena i Marko upoznali su se na probama zbora u crkvi još kao studenti, a nije im dugo trebalo da se zaljube.

Lijepa brineta, farmaceut po struci, s kojom Marko ima dva sina, aktivna je na Instagramu gdje ima veliki broj pratitelja te često objavljuje fotografije u pomno osmišljenim kombinacijama koje laskaju njezinoj zavidnoj figuri.