MARKO PECOTIĆ PECO

Javno priznanje splitskog pjevača: 'Istina je, razvodim se. Imam novu ljubav... Jednostavno više ne mogu lagati!'

18.10.2022 u 21:35

Bionic
Reading

Splitski pjevač i zabavljač i član Četiri tenora, Marko Pecotić Peco današnjim je javnim priznanjem da se nakon 16 godina braka razvodi, nemalo iznenadio javnost, koja nije navikla na ovakva priznanja od poznatih osoba

Kako je potvrdio ekskluzivno za Slobodnu Dalmaciju, nakon 16 godina braka Marko Pecotić Peco se razvodi od supruge Irene.

'Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati', rekao je splitski pjevač i zabavljač i nemalo svojim priznanjem šokirao javnost.

Na to je Pecotić dodao: 'Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira što je i s druge strane to riješeno. Pokrenut ćemo postupak razvoda, došli smo u neke godine gdje ja više ne mogu, ja sam sve inicirao.'

Marko Pecotić Peco Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Kako je rekao, jednostavno nije više želio samog sebe lagati te je dodao da će vrijeme pokazati je li zbog svojih odluka bio u pravu ili nije. 

Otkrio je i kako je njegova supruga to primila 'skroz normalno' i da sve ide onako kako bi i trebao ići savršeni razvod. Na prvom mjestu i njemu supruzi su njihovi sinovi Ivan i Andre.