proročanstvo ili...?

Marko Pecotić, koji zadnjih dana puni medijske stupce, zapjevao je s novom dragom još ovoga proljeća znakovite riječi: 'I ne znam koji vjetar puše, što će s nama biti sutra'

27.10.2022 u 10:34

Bionic
Reading

Nekadašnji plesač i član 4 tenora te klape Iskon posljednjih dana je u fokusu javnosti zbog svog ljubavnog života, točnije, zbog razvoda od supruge Irene zbog druge žene, njegove bliske suradnice Silvije Dvornik s kojom nastupa na raznim događanjima i vjenčanjima. Internetom sad kruži njihova snimka s početka travnja

Nije poznato kad je krenula nova ljubavna priča Marka Pecotića Pece, ali internetom se širi video na kojem u travnju u intimnom ozračju pjeva sa Silvijom Dvornik, nekadašnjom stilisticom koja se prometnula u pjevačicu. Skupa su izveli skladbu Jasne Zlokić 'Ne znam koji vjetar puše'.

Danas zaljubljeni par na snimci s puno žara izvodi za njih možda 'proročanski' tekst: 'I ne znam koji vjetar puše, Što će s nama biti sutra. Pitanja me stara guše, pa ne spavam sve do jutra. Ne znam koji vjetar puše, hoćemo li stalno tako. Snovi se moji ruše i srce tuče, srce tuče, jako'.

Inače, Pecotić široj javnosti je postao poznat 2011. godine, nakon što je otpjevao naslovnu pjesmu serije 'Larin izbor' zahvaljujuči Tončiju Huljiću. Nakon toga ga se moglo vidjeti kako pjeva na Kerumovim privatnim feštama i bio je na njegovoj listi za gradsko vijeće. Završio je Pomorsku školu te je čak bio član Upravnog vijeća Hrvatskog pomorskog muzeja. Također je bio član Kazališnog vijeća HNK Split (koje je jednoglasnom odlukom izabralo tadašnjeg intendanta Duška Mucala) što je izazvalo buru u kulturnjačkim redovima u Splitu. Mnogi ga najbolje poznaju kao zaštitno lice liposukcijske dijete, nakon koje je smršavio 20 kilograma.

Silvija Dvornik prije Pecotića i pjevačke karijere imala je dva braka. Sestra je Sonje Dvornik, fotografkinje i bliske prijateljice Severine. Bila je i prateći vokal grupe Viva u kojoj je svirao njezin prvi suprug, klavijaturist grupe, Mario Salvador (nekadašnji član benda Marka Perkovića Thompsona).

Nova Pecotićeva ljubav još donedavno je dolazila na obiteljska okupljanja bez da je itko dao naslutiti kako između pjevača i nje postoji nešto više, objavila je Slobodna Dalmacija.

Marko Pecotić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX