CINDY JESSUP

Nakon 27 godina šutnje progovorila dadilja zbog koje je Oliviju Newton-John ostavio prvi suprug

12.08.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Ona je bila mlada i plavokosa dadilja koju su svi prozvali glavnim krivcem za propast prvog braka Olivije Newton-John i to u trenucima kada se borila s najtežom dijagnozom - karcinomom dojke. Cindy Jessup, nakon godina šutnje oko te teme, sada se oglasila

U izjavi koju je dala za britanski Daily Mail, Cindy Jessup otkrila je koliko je tužna jer je 'anđeo', glumica Olivia Newton-John preminula u 73. godini života. Iako su je javnost i mediji te 1994. godine proglasili glavnim krivcem za propast Olivijinog braka s Mattom Lattanzijem, Newton-John nju nikada nije krivila.

U trenutku kada je Jessup upoznala holivudsku glumicu i njezinog supruga imala je samo 23 godine, i par ju je angažirao kako bi im uskakala i pomagala oko kćeri jedinice, dok se Olivia Newton-John bori s karcinomom, a Lattanzi snima. Lijepa biciklistica s Novog Zelanda zbog tog je angažmana uselila u njihov obiteljski dom u Byron Bayju u Australiji i pomagala im oko sedmogodišnje Chloe.

1996. godine Matt Lattanzi ostavio je Oliviju, u trenucima kada je vodila životnu bitku, i otišao s dadiljom, a četiri godine kasnije u tajnosti su se vjenčali u Kaliforniji.

U međuvremenu je i njihov brak propao, a Cindy Jessup udala se za uspješnog transplatacijskog kirurga i žive u Kaliforniji, točnije u San Diegu s dvoje djece, i danas je poznata kao Cindy Fisher. Najzanimljivije od svega je što se bavi masažom, a završila je i tečaj kojim je postala terapeut za bračne probleme.

  • +7
Olivia Newton-John i Matt Lattanzi Izvor: Profimedia / Autor: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

'Svijet je izgubio pravog anđela. Olivia je jako brinula o ljudima i planeti. Imala je u sebi nevjerojatnu dobrotu i uvijek je pomagala drugima', priznala je Cindy, no preljubničke afere nije se dotakla.