TUŽNO SJEĆANJE

Slomio se pred milijunskim auditorijem: John Travolta na dodjeli Oscara nije mogao zadržati suze

13.03.2023 u 08:56

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, čast da se prisjeti svih koji su nas napustili u 2022. godini pripala je Johnu Travolti, koji emocije nije mogao ostaviti po strani

Iako bi se možda neki pokušali suzdržati i napraviti sve kako ne bi pokazali emocije pred milijunskim auditorijem na dodjeli Oscara, John Travolta nije se time zamarao. Govoreći o slavnima koji su nas napustili prošle godine, a među kojima je bila i njegova draga i bliska prijateljica Olivia Newton-John, Travolta nije mogao zadržati suze.

Najavljujući kratki 'In Memoriam' prilog, 69-godišnji glumac se prisjetio svoje kolegice iz hit filma 'Briljantin', a potom je u govoru iskoristio i stih iz istog filma 'Hoplessly Devoted To...' (beznadno posvećen, op.a.) očiju prepunih suza.

  • +2
John Travolta Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

'Dotaknuli su nam srca, nasmijali nas i postali dragi prijatelji kojima ćemo zauvijek ostati beznadno odani', rekao je drhtavim glasom John Travolta. Govor je jedva završio, gotovo 'gušeći' se u vlastitim riječima.

John Travolta u suzama Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Emocije su bile na vrhuncu i među gledateljima, kao i svima u publici, a onda je Travolta skupio svu snagu i najavio na pozornici glazbenika Lennyja Kravitza, koji je u čast svih onih koji više nisu s nama otpjevao svoj hit iz 2004. 'Calling All Angels'.

  • +17
Oscari 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Sullivan / Zuma Press / Profimedia

Dok je pjevao, u videu su se izmjenjivale fotografije dobro nam znanih lica koji su preminuli prošle godine. Među njima su bili i Ray Liotta, Jean-Luc Goddard, Irena Cara, Julie Reichert, Raquel Welch...

  • +44
Crveni tepih na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA