SA SUZAMA U OČIMA

Australija na dirljiv način odala počast pokojnoj Oliviji Newton-John

26.02.2023 u 19:48

Bionic
Reading

Kako prenosi BBC, tisuće ljudi odale su u nedjelju počast pokojnoj australskoj glumici i pjevačici Oliviji Newton-John na državnoj komemoraciji u njezinu rodnom gradu Melbourneu

Glumica Olivia Newton-John preminula je u kolovozu prošle godine u SAD-u u dobi od 73 godine, izgubivši dugogodišnju bitku s karcinomom dojke.

Newton-John je proslavila uloga Sandy u filmu 'Briljantin' iz 1978., a poznata je i po glazbenim hitovima kao što je 'Physical'. Njezina kći, Chloe Lattanzi, izjavila je kako joj je srce 'slomljeno'.

'Stojim ovdje pred vama očajnički želeći biti snažna i samouvjerena i elokventna, ali istina je da se osjećam poput male djevojčice izgubljene bez svoje majke', rekla je jedva susprežući suze na komemoraciji u koncertnoj dvorani Hamer Hall.

'Ona je bila moje utočište, moj vodič, moj najveći fan i tlo pod mojim nogama.'

  • +5
Olivia Newton-John Izvor: Profimedia / Autor: Mark Bourdillon / Alamy / Alamy / Profimedia

Suprug glumice John Easterling isto tako nije mogao sakriti emocije. 'Oboje smo imali neke teške trenutke u životu prije, kao i svi, i govorili smo da smo jako sretni što smo se pronašli', rekao je i dodao: 'Svaki dan s Olivijom bio je nadnaravan. Svaki dan s Olivijom bio je pomalo magičan.'

I druge slavne osobe odale su počast pokojnoj glumici putem video-snimki koje su puštene pred okupljenima, uključujući Sir Eltona Johna, Mariah Carey i Pink.