objave pune emocija

Poznati se opraštaju od Olivije Newton-John: 'Svijet je sad postao malo mračniji bez njezina svjetla'

09.08.2022 u 09:00

Bionic
Reading

Slavna glumica i pjevačica preminula je u 74. godini. Njezin suprug John Easterling kaže da je umrla u snu na svom ranču u južnoj Kaliforniji u ponedjeljak ujutro. S rakom dojke borila se više od 30 godina, a od nje se na društvenim mrežama opraštaju njezine brojne kolege, prijatelji ali i druge poznate osobe uz dirljive poruke, zajedničke fotografije

Među prvima se od prijateljice i kolegice Olivije Newton-John s kojom je glumio u klasiku 'Briljantin', oprostio John Travolta posvetivši joj emotivnu objavu.

Rebel Wilson se od Olivije oprostila s poduljom objavom.

'Bila si najljepša dama iznutra i izvana, prava australska ikona i glumiti s tobom u 'A Fevel Best Men' bilo je više od časti. Vidjeti te kako glumiš u velikom holivudskom blockbusteru 'Grease' s tvojim prirodnim naglaskom bilo mi je od velike važnosti kao djevojčici, pomoglo mi je da povjerujem da je moguće da Australka glumi u velikim međunarodnim mjuziklima. Ti si bila razlog zbog kojeg sam s 15 godina otišla na audiciju za svoju srednjoškolsku produkciju 'Grease'. Pokušala si me naučiti o zdravlju godinama prije nego što sam to shvatila ozbiljno. Bila si tako ljubazna prema meni i bio je takav blagoslov poznavati te Olivia. Nikada neću zaboraviti kako zajedno pjevamo za klavirom u pauzi za ručak na snimanju. Tako sam tužna što si otišla. Ljubav i svjetlo neka te prate'.

Fran Drescher je također neutješna zbog odlaska slavne glumice i pjevačice. 'Živjela je velik život, uvijek nas obasjavajući svojom toplinom i sjajem. Srce mi se slama zbog njezine obitelji, jer oni najviše od svega znaju koliki je ovo gubitak. Bila je nesebično ljudsko biće, daleko bolje od većine, a svijet je sad postao malo mračniji bez njezina svjetla. Moja najdublja sućut'.

'Tužan sam zbog vijesti o odlasku Olivije. Uvijek mi je bila ljupka kad god sam je vidio', napisao je Billy Idol pored njihove zajedničke fotografije.

Kylie Minogue je istaknuka kako ju je Newton-John inspirirala od malih nogu. 'Od svoje desete godine. Voljela sam i ugledala se na Oliviju Newton John', napisala je Minogue na Twitteru.

Pjevač i glumac Hugh Jackman rekao je da je Newton-John bila drag prijateljica koja je bila 'otvorenog srca, velikodušna i zabavna'. 'Nije tajna da je Olivia bila moja prva simpatija. Ljubio sam je (poster) svaku večer prije spavanja', napisao je Jackman na Instagramu.

Pjevačica, glumica i TV-voditeljica Dionne Warwick je poručila da je 'još jedan anđeoski glas dodan Nebeskom zboru'. 'Ne samo da mi je Olivia bila draga prijateljica, već i jedna od najljepših osoba s kojima sam imala zadovoljstvo snimati i nastupati. Definitivno će mi nedostajati. Ona sada počiva u naručju Nebeskog Oca', piše Warwick.

Barbra Streisand objavila je dirljivu posvetu nakon što je čula tužnu vijest. 'Premlada je napustila ovaj svijet. Neka počiva u miru', napisala je na Instagramu.

Sir Rod Stewart je poručio da je Newton-John bila 'savršena dama'. 'Njene lakirane hlače u 'Briljantinu' bile su mi inspiracija za moju 'Da ya think I'm Sexy' eru' dodao je.

<

  • +4
Olivia Newton John Izvor: Profimedia / Autor: colaimages / Alamy / Alamy / Profimedia