NJEZINA JEDINICA

Kći Olivije Newton-John prolazi pravu zdravstvenu dramu nakon majčine smrti

23.08.2023 u 22:20

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Olivia Newton-John preminula je u kolovozu prošle godine u SAD-u u dobi od 73 godine, izgubivši dugogodišnju bitku s karcinomom dojke. Njezino jedino dijete, Chloe Lattanzi shrvana majčinom smrću, sada je obznanila u kakvom je stanju

Chloe Lattanzi otkrila je da pati od gubitka pamćenja otkako je prošle godine izgubila majku, a dodala je da se i muči ustati iz kreveta.

'Nisam dobro. Imala sam gubitak pamćenja i teško ustajem iz kreveta. Zapostavljala sam samu sebe' opisala je u videu kojeg je objavila na Instagramu.

'Jedna od najvećih poruka moje mame bila je da se treba brinuti o sebi. Dakle, nestat ću na otprilike tri tjedna jer razvijam zdravstvene probleme u svom umu i tijelu', kazala je. Chloe se ispričala svojoj obitelji i prijateljima jer nije ispunila 'neke obveze' te rekla da se nada da će nakon povratka s odmora biti bolje.

  • +2
Chloe Lattanzi Izvor: EPA / Autor: JAMES ROSS

'Veselim se povratku snage. Vidimo se u šetnji!' dodala je, aludirajući na majčin godišnji 'Walk for Wellness' događaj, koji će se po 10. put održati u Melbourneu tijekom listopada za prikupljanje sredstava za njenu zakladu za istraživanje raka i ostalih malignih bolesti. Chloe je inače rođena je 1986., tijekom Olivijinog prvog braka s glumcem Mattom Lattanzijem (od njega se razvela 1995., nakon 11 godina braka).