SHARLEEN i BRYN

Nakon 11 godina veze, udala se pjevačica legendarnog škotskog benda

09.09.2018 u 21:19

Bionic
Reading

Sharleen Spiteri, frontgirl škotskog benda Texas koji će prvi puta nastupiti u Hrvatskoj 30. rujna u zagrebačkom Domu sportova, udala se za svog dugogodišnjeg životnog partnera Bryna Williamsa, s kojim je u vezi 11 godina

Karizmatična 50-godišnja glazbenica izgovorila je sudbonosno 'da' u crkvi St. Tyrnogs u pitoresknom mjestašcu Llandyrnog u Walesu u vjenčanici koju je osmislila njezina dobra prijateljica, proslavljena dizajnerica Stella McCartney.

Mladenka je izgledala poput princeze u bajkovitoj kreaciji ne skidajući osmijeh s lica, a ostala je vjerna i svojoj prepoznatljivoj dječačkoj frizuri koju je ukrasila sa sitnim cvjetićima.

Vjenčanje pjevačice benda Texas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjenčanju je nazočilo 500 gostiju među kojima i Stella McCartney s kojom je vezuje dugogodišnje prijateljstvo. Sharleen i kulinarska zvijezda prošle su godine objavili zaruke nakon 10 godina veze. U jednom od rijetkih intervjua u kojima je pričala o svom privatnom životu, pjevačica je otkrila kako se iznenadila kad ju je Bryn pitao da se uda za njega.

Texas Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

'Odvažio se nakon 10 godina! Mislila sam: 'Što mu se dogodilo?', izjavila je Sharleen koja iz dugogodišnje veze s Ashleyjem Heathom, urednikom britanskog magazina Arena ima kćer Misty Kyd rođenu 2002. godine.

Inače, bend Texas je osnovan 1986., s više od 40 milijuna prodanih albuma s kojih su skinuti mnogi veliki hitovi poput debitantskog 'I Don't Wanna Lover' te svima dobro poznate pjesme 'Black Eyed Boy', 'Put Your Arms Around Me', 'Carnival Girl', 'Inner Smile' ili 'Summer Son' koje će Texas po prvi puta izvesti na gostovanju u Zagrebu 30. rujna.