VELIKA PODRŠKA

Meghan Markle se u najvećoj tajnosti srela sa svojom mamom u Engleskoj

09.09.2018 u 16:27

Bionic
Reading

Iza vojvotkinje od Sussexa teško je razdoblje koje su uzrokovali članovi njezine obitelji, osobito otac Thomas Markle koji je dajući brojne intervjue razočarao i razljutio svoju kćer Meghan Markle koja s njim više ne želi imati posla. Britanski mediji pišu kako se Meghan u velikoj tajnosti u Engleskoj sastala sa svojom majkom Dorijom, jedinom osobom iz svoje obitelji u koju ima povjerenja

Meghanina obitelj, osobito otac Thomas i polusestra Samantha, neprimjerenim su ponašanjem i izjavama jako povrijedili Meghan koja je s njima više nema nikakav kontakt.

Kako je objavio Daily Mail, majka vojvotkinje od Sussexa, Doria posjetila je ljetos u najvećoj tajnosti svoju kćer u Engleskoj kako bi joj dala podršku.

Prema njihovim saznanjima, Meghan i princ Harry bez ikakve su pompe i što dalje od očiju javnosti, ugostili Doriju na imanju u Oxfordshireu gdje su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa proveli veći dio ljeta.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nitko nije znao za taj posjet. Doria je došla pomoći i utješiti Meghan nakon ispada Thomasa Marklea u medijima', otkrio je jedan izvor.

Unatoč uzastopnim zamolbama s kraljevskih dvora da prestane s davanjem intervjua, Thomas to nije želio slušati pa je u jednom intervjuu ispričao i da je poklopio slušalicu princu Harryju.

  • +22
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O svojoj vezi sa kćerkom, Markle je tada rekao: 'Sada smo još udaljeniji nego prije. Samo sam htio pravu vezu kakvu očevi i kćeri imaju. Ako to znači slanje čestitki za Božić i rođendan i okupljanje za blagdane, to želim. A druga stvar, ja sam se za svoju majku brinuo posljednjih pet godina njezina života. Moja kći je rekla kako će i ona tako brinuti o meni. Ne govorim tu o novčanoj potpori, već o brizi i to mi je jedino važno.'

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo je to za Meghan bila kap koja je prelila čašu te da iako 37-godišnja bivša glumica želi održati normalan odnos s ocem, sad misli da im ipak treba malo vremena i prostora.