ODLAZAK POLINE GOLUBEVE

Marko Ciboci uputio tužni apel za preminulu partnericu: 'Molim vas da se odazovete'

23.03.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Član žirija 'Plesa sa zvijezdama' uputio je tužni apel javnosti nakon vijesti o tragičnom odlasku svoje bivše plesne partnerice, 42- godišnje Ruskinje Poline Golubeve

Vijest o tragičnoj nesreći na Pelješcu ovih dana obišla je Hrvatsku, a nedugo zatim doznalo se da je u njoj život izgubila Polina Golubeva, 42- godišnja plesačica i međunarodna plesna sutkinja.

Član žirija ‘Plesa sa zvijezdama’, Marko Ciboci, Polinin je bivši plesni partner. Čuvši vijest o njezinom odlasku, posvetio joj je emotivnu objavu na društvenim mrežama, da bi sada uputio tužni apel.

‘Dragi prijatelji, sve nas je jako potresla vijest o tragičnoj pogibelji naše prijateljice, poznanice i prije svega prekrasne jedne duše, Poline Golubeve. Polina će biti sahranjena u rodnoj Rusiji, zato njezino tijelo moramo dopremiti onamo. Tim povodom pokrećemo proces donacija, kako bismo skupili sredstva za prebačaj njezina tijela u Rusiju. Molim vas da se odazovete i uplatite koliko možete i da našu Polinu otpratimo dostojanstveno na vječni počinak’, napisao je član žirija ‘Plesa sa zvijezdama’ uz podatke za uplatu.

Tragično stradala Golubeva odrasla je u zabačenom dijelu Ruske Federacije, u gradu Vorkuti u Republici Komi. Kasnije se seli s obitelji u Moslvu gdje je završila Pravni fakultet, a i prije studija afirmirala se kao plesačica.

S diplomom u ruci i ljubavi iz studentskih dana, u Hrvatsku je po prvi put došla na ljetovanje, u tri tjedna posjetivši Zagreb i Split. Tada se i zaljubila u Lijepu Našu i godine 2001. s tadašnjim partnerom odlučila trajno doseliti.

  • +13
Prometna nesreća na Pelješcu Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic