jordanska kraljevska obitelj

Najstariji sin kraljice Ranije se ženi, a svijet se pita tko je djevojka koja će joj postati snaha

05.01.2023 u 06:31

Bionic
Reading

Jordansku kraljevsku obitelj tijekom 2023. godine očekuju dva velika slavlja: Vjenčanja princeze Iman i princa Huseina. Ceremonije zaruka održane su lani, a svečana vjenčanja bit će ove godine, te su pred kraljicom Ranijom pune ruke posla oko pripreme

Jordanska kraljevska obitelj u novu je godinu ušla sa sretnim vijestima! Otkrili su da će se jordanski prijestolonasljednik Husein oženiti zaručnicom Rajvom al Saif već ovog lipnja. Najstariji sin kraljice Ranije, budući jordanski kralj odlučio je okruniti svoju ljubav brakom, ali pred kraljevskom obitelji su velike pripreme za još svečano vjenčanje.

Samo nekoliko tjedana nakon što je princeza Iman objavila zaruke s Jameelom Alexanderom Thermiotisom, njezin stariji brat Husein objavio je zaruke s Rajvom al Saif, što je dalo obitelji dvostruki razlog za slavlje.

'Jako je uzbudljivo. Mislim, nevjerojatno je hektično, ali najbolja vrsta hektičnosti. Ne bih mogla izabrati bolju snahu i zeta', rekla je uzbuđena kraljica Rania.

Ceremonija zaruka održana je u kući Rajvinog oca u glavnom gradu Saudijske Arabije, a prijestolonasljednik Husein je pred svjedocima stavio dijamantni prsten na desnu ruku svoje buduće nevjeste te su uslijedile suze radosnice.

Impresivan prsten s velikim dijamantom okružen je kamenčićima, a po po stilu je vrlo sličan onom koji nosi druga kraljevska supruga, princeza Charlene od Monaka.

Odmah nakon zaruka buduća svekrva objavila je nekoliko njihovih fotografija na Instagramu te video sa zaruka kojima je prisustvovala cijela obitelj. U opisu je napisala: 'Nisam mislila da je moguće imati toliko radosti u srcu! Čestitam mom najstarijem princu Huseinu i njegovoj prelijepoj budućoj nevjesti Rajvi.'

Vjenčanje budućeg jordanskog kralja održat će se 1. lipnja 2023., a svi se pitaju tko je djevojka koja će jednog dana postati jordanska kraljica.

Riječ je o ljepotici iz Saudijske Arabije, kćeri arapskog biznismena. Nakon što je završila srednju školu u Saudijskoj Arabiji uputila se na studij arhitekture u New York. Osim što ima diplomu arhitektice, diplomirala je vizualne komunikacije na Fashion Institute of Design and Merchandising u Los Angelesu.

Najstarija kći kralja Abdullaha II i kraljice Ranije udat će se za Jameela Alexandera Thermiotisa. Njezin budući suprug rođen je u grčkoj obitelji u Venezueli, a sada radi u New Yorku kao partner u tvrtki rizičnog kapitala.

  • +7
Rajva al Saif i princ Husein Izvor: Profimedia / Autor: Richard Gardner / Shutterstock Editorial / Profimedia