NE ODUSTAJE

Na osvetu je Britney čekala 22 godine: Prisilio ju je na pobačaj, a zatim ostavio preko SMS-a

19.10.2023 u 17:40

Bionic
Reading

Čini se da je došlo njezinih pet minuta, u kojima će obračunati sa svima onima koje smatra krivima za njezino psihičko stanje. Britney Spears u svojim je memoarima iznijela nevjerojatne tvrdnje, a većina njih odnosi se na njezinog bivšeg dečka, pjevača Justina Timberlakea

Ono o čemu se do sada samo šuškalo, Britney Spears je potvrdila u svojim memoarima - Justin Timberlake ostavio ju je preko SMS poruke, zadavši joj time 'posljednji udarac'.

U memoarima 'The Woman in Me', koji će svjetlo dana ugledati tek 24. listopada, no danima uoči izlaska u javnost cure detalji istih, pop princeza piše kako je bila 'shrvana', kao i da je razmišljala o napuštanju glazbene industrije nakon što je član 'N Sync-a prekinuo 2002. njihovu trogodišnju vezu i to preko poruke.

'Ja sam bila na rubu, u komi u Louisiani, dok je on sretno trčkarao po Hollywoodu', navodno stoji u memoarima, u kojima Britney Spears proziva i medije jer su je prikazali kao 'bludnicu koja je slomila srce zlatnom dečku Amerike' i to nakon što je Timberlake u svom hitu, ali i spotu 'Cry Me a River' implicirao da ga je prevarila.

  • +3
Britney Spears i Justin Timberlake Izvor: Profimedia / Autor: Brian Prahl / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Britney je sada ipak priznala da je bila nevjerna, otkrivši da se jedne večeri ljubila s plesačem Wadeom Robsonom u baru. 41-godišnja pjevačica tvrdi i da ni godinu stariji Timberlake nije bio vjeran, no ne otkriva naziv navodne slavne ljubavnice.

Kao što smo već pisali, Britney je javnosti otkrila i da je krajem 2000. ostala trudna te da ju je pjevač prisilio na abortus, jer tada nije želio postati otac. U to doba oboje su imali 19 godina, i Timberlake je smatrao da su premladi za imati dijete.

Justin Timberlake je navodno u brizi i problemima, te strahuje što je sve njegova bivša djevojka u memoarima navela, no o svemu se još uvijek ne oglašava.