sumnjao je na nevjeru

Cure detalji razvoda Britney Spears: 'Tukla ga je i dok je spavao, brinuli su ga noževi'

18.08.2023 u 10:07

Bionic
Reading

Razni izvori bliski Samu Asghariju tvrde kako je učestalo trpio fizičko nasilje te da je sve odlučio okončati kada je posumnjao na nevjeru

Samo 14 mjeseci nakon što su uplovili u bračne vode, Britney Spears i Sam Asghari odlučili su podnijeti zahtjev za razvod. Vijest je objavljena jučer, nakon čega je uslijedio niz navoda kako iza svega stoji želja 29-godišnjaka da od pop zvijezde izvuče što više novaca, a danas su uslijedile nove optužbe.

Naime, počela su nagađanja kako je brak okončan jer je 41-godišnja pjevačica fizički zlostavljala i varala Asgharija, čemu u prilog idu vidljive masnice i rane oko njegovog oka u više navrata.

Problemi u naizgled idiličnom braku, slavljenom romantičnim fotografijama na društvenim mrežama, počeli su se nazirati ranije ovog tjedna kada je Spears uočena bez vjenčanog prstena, dok su u srijedu izvori za Page Six tvrdili kako se Asghari, inače trener fitnessa, već iselio iz zajedničkog doma.

  • +12
Britney Spears i Sam Asghari Izvor: Profimedia / Autor: Jerry Perez PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Uslijedile su prijetnje iz njegovog tima savjetnika i odvjetnika kako će u javnost pustiti brojne tajne koje će pjevačici dodatno narušiti ugled - ako mu ne isplati znatno veći iznos nego što je dogovoren predbračnim ugovorom.

Čini se kako se sve temelji na fizičkom nasilju koje je 29-godišnjak, navodno, trpio u braku, ali i tijekom čitave veze koja je trajala sedam godina.

'Bila je agresivna prema njemu kroz godine. Priznao nam je to u društvu. Jednom je završio s masnicom na oku, nakon što ga je udarila dok je spavao. Bio je u šoku', rekao je izvor za TMZ, dodavši kako se učestalo žalio na trpljenje nasilja te da je u više navrata moralo intervenirati osiguranje.

Slučaj u kojem je ga je udarila dok je spavao navodno se dogodio ranije ove godine, kada je Asghari uočen u javnosti s masnicom oko oka i nečim što nalikuje na tragove ugriza na ruci.

'Posebno ga je brinulo što je Britney fascinirana noževima, koji su bili posvuda u kući, uključujući njihovu spavaću sobu. Držala ih je iz paranoje da će joj netko nauditi. Poludjela bi i na najmanju sitnicu', zaključio je izvor.

Točku na 'i' njihovog narušenog odnosa stavila je velika svađa u kojoj je Asghari optužio Spears za nevjeru, a nedugo potom podnio je papire za razvod.