čuvana tajna

Britney Spears otkrila da ju je Timberlake prisilio na pobačaj: 'Nije htio djecu'

17.10.2023 u 18:27

Bionic
Reading

U memoarima 'Žena u meni' pop ikona odlučila je sa svijetom podijeliti 'prljavi veš' iz veze s Justinom Timberlakeom. Otkrila je da pjevač nije htio imati djecu te da je zbog toga bila prisiljena pobaciti

Nakon rastave braka sa Samom Asgharijem, Britney Spears odlučila je objaviti svoje memoare u kojima će otkriti kako izgleda život pop princeze. Da ju život nije mazio, Spears je podijelila sa svojim obožavateljima te im otkrila tajne koje je čuvala čak i desetljećima. Među njima i bolno iskustvo koje je skrivala 20 godina.

Početkom 2000-ih Britney je bila u ljubavnoj vezi s Justinom Timberlakeom, a sada je otkrila i dugo čuvanu tajnu njihove veze koja je ostavila golem trag na pjevačicu koja je tada bila u ranim dvadesetima.

U memoarima je priznala da je tijekom njihove veze ostala trudna, ali je pobacila: 'Bilo je to iznenađenje, ali za mene to nije bila tragedija. Toliko sam voljela Justina. Uvijek sam očekivala da ćemo jednog dana imati obitelj zajedno. To je jednostavno bilo mnogo ranije nego što sam očekivala', napisala je Spears otkrivši da je Timberlake taj koji nije htio da mu pjevačica rodi dijete: 'Justin definitivno nije bio sretan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni imati dijete u našim životima, da smo premladi.'

Britney je danas majka dvojice sinova, no u knjizi je priznala da nije sigurna jesu li tada donijeli ispravnu odluku.

'Ne znam je li to bila ispravna odluka. Da je bilo prepušteno samo meni, nikad to ne bih učinila. A ipak je Justin bio toliko siguran da ne želi biti otac', napisala je.

Spears je to iskustvo opisala kao jednu od najmučnijih stvari koje je doživjela u životu, a više detalja o njihovom odnosu otkrit će memoari koji izlaze 24. listopada preko Gallery Booksa, izdavačke kuće Simon & Schuster.

'DEPRA'

Promocija knjige Aleksandra Stankovića okupila šaroliko društvo, ali i brojne poznate

Pogledaj galeriju