SUDBONOSNI SUSRET

Monica Bellucci priznala vezu s Timom Burtonom i otvoreno progovorila o njoj

28.06.2023 u 22:05

Bionic
Reading

Nakon mjeseci nagađanja talijanska diva konačno je potvrdila vezu s poznatim holivudskim redateljem u velikom intervjuu za francusko izdanje magazina Elle

‘Ono što mogu reći je da mi je, prije svega, drago što sam upoznala tog čovjeka’, rekla je za francuski Elle u intervjuu objavljenom početkom tjedna. ‘To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu... Znam čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja, počinje još jedna avantura. Volim Tima i jako poštujem Tima Burtona’, iskreno je priznala.

Talijanska diva izabrana je za glavnu ulogu u drugom nastavku filma ‘Beetlejuice’ pod redateljskom palicom Burtona (64) kojeg trenutno snimaju u Londonu.

‘Volim ovaj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Burtona mnogo govore o tome’, dodala je.

U veljači su Bellucci i Burton stali na kraj dugogodišnjim glasinama o vezi javnim izmjenjivanjem nježnosti na ulicama Santa Monice za Valentinovo.

Više od 15 godina, Bellucci i Burton njegovali su prijateljstvo koje se u ljubavnu vezu pretvorilo u listopadu prošle godine, nakon filmskog festivala Lumière u francuskom Lyonu.

  • +11
Tim Burton i Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tada je Bellucci prisustvovala događaju kao počasna gošća uručivši Burtonu Lumièreovu nagradu za životno djelo.

Istog mjeseca, francuski magazin Paris Match izvijestio je da su se poznati redatelj i talijanska diva prvi put upoznali 2006. tijekom Filmskog festivala u Cannesu, a više ‘zbližili’ iza kulisa Lumièrea.

Burtona su zadnji put povezivali sa Helenom Bonham Carter, od koje se razišao 2014., nakon 13 godina zajedničkog života. Imaju zajedničkog sina Billyja (19) i kćer Nell (15).

Bivši par prvi put se upoznao na snimanju filma ‘Planet majmuna’ 2001. Od tada su Burton i Carter (57) zajedno surađivali na nekoliko filmova, uključujući ‘Alisa u zemlji čudesa’, ‘Charlie i tvornica čokolade’ i ‘Sweeney Todd: Demonski brijač iz ulice Fleet’.

U međuvremenu, Bellucci i umjetnik Nicolas Lefebvre rastali su se 2019. Prije veze s Lefebvreom, Bellucci je bila u braku s Vincentom Casselom od 1999. do 2013. godine, a s poznatim francuskim glumcem ima dvije kćeri - 18- godišnju Devu i 13- godišnju Léonie.

  • +5
Deva Cassel Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team - IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia