MAGNET ZA POGLEDE

Netipično izdanje Monice Bellucci: Talijanska diva zablistala u odijelu s kravatom

12.04.2023 u 18:07

Bionic
Reading

‘Mafia Mamma’ novi je film s Monicom Bellucci u glavnoj ulozi, a talijanska diva na njegovoj svečanoj premijeri ponovno je održala lekciju iz stila

Osim vezom s proslavljenim redateljem Timom Burtonom, 58- godišnja Bellucci ovih dana puni medijske stupce i s novim filmskim projektom.

Na svjetska kinoplatna ovog travnja stiže s filmom ‘Mafia Mamma’, snimljenim prema originalnoj priči Amande Sthers. U ovom filmu Bellucci glumi uz bok australskoj glumici Toni Colette, s kojom je ovoga utorka plijenila posebnu pozornost na crvenom tepihu.

  • +4
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: M10s / Zuma Press / Profimedia

U skladu s radnjom filma - o Amerikanki koja naslijedi mafijaško carstvo svog djeda - Belluci je na premijeri u New Yorku dominirala u crnom odijelu potpomognutom detaljem crne kravate na bijeloj košulji.

Duga suknja visokog struka zamijenila je klasične hlače odijela, a cjelokupno izdanje viđeno na talijanskoj divi stiže s potpisom modne kuće Valentino.

Detalj crne kravate, kakvim je Bellucci začinila izdanje za crveni tepih, u potpunosti je dominirao nadolazećom kolekcijom Valentina nastaloj prema viziji dizajnera Pierpaola Picciolija.

  • +3
Valentino FW23 Izvor: Profimedia / Autor: XINHUA / XINHUA NEWS / PROFIMEDIA