DEVA CASSEL

Ove su fotografije najbolji dokaz zašto je kći Monice Bellucci zaludila modni svijet

30.05.2023 u 21:38

  • +5

Deva Cassel

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team - IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Od svoje majke, jedne od najljepših glumica svijeta, Monice Bellucci, 18-godišnja Deva Cassel naslijedila je nevjerojatnu ljepotu, zahvaljujući kojoj je već godinama zaštitno lice talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana. Upravo za njih ovih je dana snimala novu reklamu i to u Rimu

Modna kuća Dolce & Gabbana i ovoga je puta angažirala 18-godišnju Devu Cassel za snimanje reklame za njihovu najnoviju kampanju. Ovoga puta odabir je pao na Rim, koji se, sa svojim atrakcijama, pokazao kao najbolja destinacija za snimanje.

Kći Monice Bellucci, koja neodoljivo nalikuje svojoj slavnoj majci, još je jednom svoj posao odradila besprijekorno, a nije se žalila ni kada je zbog cipela dobila krvave žuljeve na petama.

Snimanje je održano kod čuvene Fontane di Trevi, a stilisti su prelijepoj 18-godišnjakinji odabrali crnu mini haljinu koja se nalazi u kolekciji Dolce & Gabbane za proljeće/ljeto 2023.

Crna čipkasta haljina imala je prozirne dijelove, koji su dodatno dali na seksipilu, a dužina je naglasila Devine duge i lijepo oblikovane noge. Uz to je nosila jednostavne crne, kožne natikače s logom D&G.

Njezina prirodna kovrčava kosa malo je stilizirana, a makeup je uistinu bio jedva vidljiv, ostavljajući fokus na njezinoj prirodnoj ljepoti. Tek su joj usne bile naglašene lagano crvenim ružem.

CHRISTIAN DIOR

[FOTO] Revija koja je u Parizu okupila najljepše žene svijeta

Pogledaj galeriju

Inače, Deva Cassel odavno je zaludila modni svijet, a zahvaljujući svojoj ljepoti, već je stekla i pravu vojsku obožavatelja te je tek nekoliko tisuća dijeli od nevjerojatne brojke od milijun pratitelja na Instagramu.

Osim manekenstvom, Deva se, baš poput svojih roditelja Monice Bellucci i Vincenta Cassela, odlučila baviti i glumom, pa je nedavno potpisala ugovor s Netflixom za talijansku seriju 'The Leopard'. Snimanje je počelo prošlog mjeseca, a lokacije, koje su odabrane, redom su gradovi Palermo, Sirakuza i Catania, kao i Rim.