emotivno prisjećanje

Mnogi se oproštaju od legendarnog Šojića iz 'Tesne kože', a to je učinio i Dino Rađa: 'Koliko sam se smijao njegovim p***arijama'

27.08.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Legendarni hrvatski košarkaš, član Kuće slavnih je među mnogima koji su potreseni smrću srpskog glumca Milana Gutovića. Član košarkaške Kuće slavnih u Springfildu se porukom na društvenim mrežama oprostio od popularnog lika iz 'Tesne kože', filmski serijal koji su obožavali svi u bivšoj državi

Njegovo pojavljivanje u serijama i filmovima bilo je garancija velike gledanosti, a za sebe je govorio da nije zabavan kao na sceni. Velike simpatije prema srpskom glumcu imao je i Dino Rađa, koji je jednom prilikom imao priliku upoznati Laneta.

'R. I. P. Srećko Šojić. Koliko sam se samo puta smija na njegove p**darije', opisao je košarkaški velikan fotografiju na kojoj pozira sa legendarnim glumcem.

Inače, posljednjih dana košarkaška legenda promovira po Hrvatskoj dokumentarni film jednostavno nazvan 'Rađa' o impresivnoj igračkoj karijeri koja se protegnula na 18 godina. Premijera je održana u ožujku prošle godine u Splitu, nakon toga i u Zagrebu, a sad je, s popriličnim odmakom uzrokovanim koronavirusom, došao red na druge gradove.

'Sve je skupa bilo blokirano, pa smo i mi cijelu tu priču stavili malo sa strane. Prije godinu i pol dana nije se puno znalo o koroni, nije bilo cjepiva i nismo ništa željeli riskirati. Danas ipak znamo malo više i stoga smo odlučili opet krenuti s projekcijama, ali nastojimo to raditi vani da ipak bude malo sigurnije. Organizatori će nastojati maksimalno ispoštovati sve epidemiološke mjere, ljudi će dolaziti s covid putovnicama te se nadam da će nas i vrijeme poslužiti', kazao je Rađa a donosi Glas Istre.