ukrasi i lampice

Mnogi pokazuju svoje adventske vjenčiće, a Mirna Maras Batinić već je okitila i božićno drvce

27.11.2022 u 14:37

Bionic
Reading

Danas se slavi prva nedjelju adventa ili došašća, vrijeme pripreme za Božić i pali se prva adventska svijeća. Brojni poznati na društvenim mrežama hvale se sa svojima, a neki su požurili s blagdanskim ugođajem u svojim domovima

Najljepše doba godine je pred vratima, u zraku se već pomalo osjeća duh božićnih blagdana. Običaji i stara tradicija ostavlja kićenje bora za Badnju večer, ali to ne znači da se dom ne može ukrasiti ranije. Mirna Maras Batinić jedna je od onih osoba koja je ove godine požurila s time. dokazano je da osobe i obitelji koji krenu ranije kititi prostorije svog stana ili kuće podižu svoje raspoloženje i postaju radosniji.

'Mislim da nikad nismo ovako rano kitili bor', priznala je voditeljica na Instagram pričama na kojima je pokazala kako su ona i njezina obitelj okitili bor. Da poput mnogih voli sve što donosi najljepše vrijeme u godini pokazala je i tako što je požurila i na otvaranje zagrebačkog Adventa.

I prošle godine se odlučila za ranije kićenje svog životnog prostora. Na Instagramu se lijepa voditeljica često se pohvali objavama koliko je sretna i ispunjena svojim obiteljskim životom, a detalje o privatnom životu ne iznosi često u javnost.

  • +3
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX