morala se snaći

Mirna Maras Batinić opisala s kakvim se mukama susrela: 'I tako već tri tjedna. Jedno divno iskustvo'

03.06.2022 u 12:52

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica TV Bingo showa gotovo svakodnevno svoje pratitelje bez zadrške informira o s svim događajima i novostima iz njezinog života. U najnovijem 'javljanju' na društvenim mrežama podijelila je s pratiteljima što ju je snašlo

Mnogi su barem jednom doživjeli da nestane topla voda tijekom tuširanja i užasnuli se kad ih je polila hladna voda. Mirna Maras Batnić 'bori' se s hladnom vodom već neko vrijeme pa je to iskustvo odlučila objaviti.

'Prati kosu u hladnoj vodi pa malo u ugrijanoj s loncima. I tako već skoro tri tjedna. Jedno divno iskustvo. Nadam se da će radovi uskoro biti gotovi', poručila je uz fotografiju snimljenu u kupaoni na kojoj lijepa voditeljica pozira s mokrom frizurom i smješkom na licu.

Inače, od 2016. godine uživa u bračnoj idili s inženjerom Željkom Batinićem, a svojedobno je otkrila i kako ju je on osvojio. 'Nježan, pažljiv, dobar, pazi na te neke male, a važne detalje… Ma divan i osvojio me za tren', opisala je tada. Roditelji su djevojčice Meri, a Mirna, osim kćeri ima i sina Niku kojeg je dobila u braku s glumcem i fitness trenerom Marijom Valentićem.

  • +3
Mirna Maras Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL