bez zadrške

Mirna Maras Batinić otkrila kako ju je osvojio sadašnji suprug

25.01.2022 u 15:12

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica TV Bingo showa i inženjer Željko Batinić u rujnu su proslavili petu godišnjicu braka. U tim sretnim zajedničkim godinama dobili su djevojčicu Meri, uselili se u kuću, promijenili poslove. Mirna Maras Batinić ne krije koliko je sretna i zadovoljna, a to se može iščitati iz njezinih brojnih objava na društvenim mrežama

Mirna Maras Batinić ponovo je odlučila odgovarati na pitanja svojih pratitelja na Instagramu koje je zanimalo od toga gdje obavlja svoje beauty rutine, preko toga koji posao joj je najdraži, do nekih privatnih pitanja.

Pitanja o suprugu Željku Batiniću bilo je očito više kad je HTV-ova voditeljica napisala da ne stigne odgovoriti svima. Ipak odgovorila je ona pitanje kako ju je drugi suprug osvojio. 'Nježan, pažljiv, dobar, pazi a te neke male, a važne detalje. Ma divan. I osvojio me za tren', otkrila je. Inače, par je sudbonosno 'da' izgovorio u tajnosti, u restoranu u centru Zagreba 2016. godine.

Bilo je i onih koje je zanimalo kako je ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom, fitness trenerom i glumcem Mariom Valentićem. 'Lako, misliti samo na dijete, njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti', poručila je Maras Batinić. S Valentićem je 2007. sklopila brak u tajnosti na Mljetu, te su u braku koji je trajao skoro šest godina dobili sina Niku.

  • +4
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX