IZGLEDA SJAJNO

Popularna dijeta kojoj se priklonila pokazala je rezultate: Mirna Maras Batinić pokazala istesano tijelo u kupaćem kostimu

08.08.2022 u 12:04

Bionic
Reading

Voditeljica Mirna Maras Batinić još je prije dvije godine govorila o tome kako se priklonila popularnoj dijeti 'intermitting fasting ' ili 'povremeni post', a nakon što je istopila željene kilograme, uspješno je održavala svoju figuru

Iako je naglasila da to nije napravila zbog viška kilograma već radi zdravlja i kako bi se osjećala bolje u vlastitoj koži, Mirna Maras Batinić prije dvije se godine podvrgnula dijeti 'povremeni post'. Popularna dijeta u kojoj je osam sati dozvoljeno jesti bilo što, dok je ostalih 16 sati isključivo na vodi, čaju ili kavi, Mirni je sjela sjajno, a rezultatima je bila i više nego zadovoljna.

Osim toga, nastavila je prakticirati takav režim prehrane. Rekla je da joj je to posebno bitno zbog dodatne energije koju je kao osoba bez štitnjače brzo gubila. No, i njezin je fizički izgled dodatno došao do izražaja.

Lijepa voditeljica sada se pokazala u kupaćem kostimu i sve zadivila svojom figurom. Posebno su do izražaja došli trbušnjaci, pa je vidljivo da je Mirna bila aktivna i u treninzima.

Dok je pozirala u plavom kupaćem kostimu pored mora, poručila je da je jako priželjkivala odmor.

'Ovako ja zamišljam pravi odmor...nema frizure, nema šminke, nema pegle, rasporeda ni žurbe. Samo opušteno morski', napisala je.