ZELENI TOPIĆ

Mia Negovetić u novom smjelom izdanju pokazala tetovažu na rebrima

15.06.2021 u 22:44

Bionic
Reading

Svojim smjelim izdanjem na nedavno održanoj dodjeli Porina Mia Negovetić je podgnula mnogo obrva, a izazovnija izdanja i komentari koji ih prate očito gode mladoj pjevačici

Donedavno dječja pjevačka zvijezda povremeno se na Instagramu dotakne teme vježbanja i održavanja kondicije, a rezultate svoga rada pokazala je na dodjeli Porina u ultrakratkoj plavoj, šljokičastoj haljini.

Njezina zavidna mladenačka figura i utegnute noge nisu prošli nezamijećeno pa se danima komentirala promjena imidža mlade pjevačice otkako je zakoračila u punoljetnost.

U utorak je Mia na Instagramu objavila fotografije na kojima pokazuje ono što se moglo već nazrijeti pod plavom porinovskom haljinicom – savršeno ravan trbuh.

Mlada pjevačica haljinicu je zamijenila širokim, poderanim trapericama, ali je u skladu sa svojim novim izazovnim imidžom odjenula kratki zeleni topić dugih rukava koji otkriva trbuh i tetovažu na lijevom rebru.

'Nasmijem se kad me ne skuže jer sam sad odjednom neka velika cura, ali rastem i ja kroz vrijeme', komentirala je mlada Riječanka za InMagazin svoje novo izdanje nakon Porina, za koje je nanizala uglavnom pohvale.

  • +38
Dodjela glazbene nagrade Porin Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

A pohvala nije nedostajalo ni za novo izdanje u zelenom topiću, uz komentare bogato ukrašene emotikonima srca i 'vruće'.