PREMIŠLJA LI SE?

Meryl Streep prvi puta u javnosti od objave razvoda; vjenčani prsten još je tu...

09.11.2023 u 09:48

Bionic
Reading

Legendarna glumica Meryl Streep snimljena je dobro raspoložena u večernjem izlasku povodom 80. rođendana svoje prijateljice, slavne glazbenice Joni Mitchell, koja je imala veliki party u Los Angelesu

74-godišnja Meryl Streep bila je samo jedna od brojnih poznatih na proslavi 80. rođendana Joni Mitchell. Na zabavu je stigla sa 43-godišnjim sinom Henryjem Wolfeom, a večer u restoranu Smoke House u Burbanku je provela u društvu Goldie Hawn, Cindy Lauper i Anjelice Houston.

Bilo je ovo ujedno i njezino prvo pojavljivanje u javnosti otkako je svijet šokirala objavom da se razvodi od supruga Dona Gummera nakon nevjerojatnih 45 godina braka. Ono što je javnost još više iznenadilo informacija je da su supružnici posljednjih šest godina već živjeli odvojeno, no sve su vješto krili od medija.

Za rođendansku zabavu Meryl Streep je odjenula crnu košulju od latexa i uz to iskombinirala tamnosive širih nogavica, a sve je zaokružila chic parom špičastih crnih čizmica. Kosu je raspustila, počešljavši ju unatrag, a lice joj je krasio dobro znani par dioptrijskih naočala.

  • +4
Meryl Streep i Don Gummer Izvor: Profimedia / Autor: Prensa Internacional / Zuma Press / Profimedia

Od nakita nosila je tek naušnice od safira, a ono što je svima upalo u oko je da na prstenjaku i dalje nosi vjenčani prsten, što bi mogao biti znak da se donedavni supružnici možda i premišljaju o razvodu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Meryl Streep i Don Gummer bili su u braku od 1978. godine i zajedno imaju četvero djece - Henryja (43), Marnie (40), Grace (37) i Louisu Jacobson (30). Posljednje zajedničko javno pojavljivanje imali su 2018. na dodjeli Oscara, no nitko nije niti pomislio da s njihovom brakom nešto ne štima.