MERYL STREEP I DON GUMMER

U braku su 45 godina, a sada je otkriveno da posljednjih šest žive odvojeno

21.10.2023 u 09:15

  • +4

Meryl Streep i Don Gummer

Izvor: Profimedia / Autor: Prensa Internacional / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Meryl Streep i njezin suprug Don Gummer, s kojim je braku 45 godina, žive odvojeno i to punih šest godina. Tu vijest u javnosti su sada potvrdili glumičini predstavnici za medije

Oskarovka, 74-godišnja Meryl Streep i proslavljeni 74-godišnji kipar razdvojeni su više od šest godina. U ekskluzivnoj izjavi za Page Six glasnogovornik omiljene glumačke zvijezde rekao je: 'Don Gummer i Meryl Streep razdvojeni su više od šest godina, i iako će uvijek brinuti jedno za drugo, odabrali su odvojeni život.'

Ta vijest poprilično je šokantna obzirom da je glumica viđena na dodjeli nagrada Princeze od Asturije 2023. kako nosi svoj vjenčani prsten. Međutim, par je zadnji put viđen zajedno na dodjeli Oscara 2018.

Par ima četvero djece: pjevača i tekstopisca Henryja Wolfea (43) i glumice Mamie Gummer (40), Grace Gummer (37) i Louisu Jacobson (30), koje su odgojili na svom posjedu u Connecticutu u mirnom, povijesnom gradiću Salisburyju. Imaju i petero unučadi. Njihov sin Henry ima dvoje djece sa suprugom Tamryn Storm Hawker, a Mamie ima dvoje djece sa suprugom Meharom Sethijem.

Grace je pak nedavno rodila svoje prvo dijete koje je dobila u braku sa suprugom, producentom ploča Markom Ronsonom. Što se Louise tiče, ona je najpoznatija po glavnoj ulozi u HBO-ovoj seriji 'The Gilded Age'.

  • +3
Meryl Streep na dodjeli nagrade Princeze od Asturije Izvor: Profimedia / Autor: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Uz farmu u Connecticutu, par je dijelio prostrano potkrovlje u njujorškoj Tribeci dok ga nisu prodali za 15,8 milijuna dolara u siječnju 2020. Streep je zatim kupila kuću vrijednu 4 milijuna dolara u Pasadeni u srpnju 2020.

Meryl Streep i Dona Gummera prvi je put upoznao njezin brat Harry 1978. godine. U to je vrijeme glumica oplakivala gubitak svog pokojnog dečka i kolege iz 'Lovca na jelene', Johna Cazalea, koji je te godine preminuo od raka pluća. Streep i Gummer vjenčali su se iste godine i od tada svoju vezu drže podalje od očiju javnosti.

Kad su je upitali za tajnu njezina dugog braka, Streep - koju smo nedavno vidjeli u Huluovom filmu 'Samo ubojstva u zgradi' - rekla je za Vogue 2002., 'Dobra volja i spremnost na popuštanje - i šutnja s vremena na vrijeme.'

'Ne postoji karta za podizanje obitelji: to su uvijek golemi pregovori. Ali imam holističku potrebu da radim i da imam velike ljubavlju ispunjene povezanosti u svom životu,' dodala je.

Godine 2017. Streep je dala rijedak komentar o svom suprugu nakon što je prihvatila nagradu za najbolju glumicu, nakon njezine izvedbe u 'Željeznoj Lady'. Započevši govor, rekla je: 'Prvo ću zahvaliti Donu jer kada zahvalite svom mužu na kraju govora, oni ga prekriju glazbom. Želim da zna da mi je on dao sve ono što najviše cijenim u našim životima.'

Par je često zajedno bio prisutan na dodjelama Oscara jer je Meryl Streep bila nominirana za rekordnu 21 nagradu Oscara, osvojivši tri kipića.